Obnoviť stránku

DERMACOL SUN Pleťový krém na opaľovanie a balzam na pery SPF 30 (30 ml + 3,2 ml)

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL SUN Pleťový krém na opaľovanie a balzam na pery SPF 30 (30 ml + 3,2 ml)

Pripravte svoju pokožku a pery na horúce slnečné lúče so súpravou krému na opaľovanie a balzamu na pery Dermacol SUN. Predstavuje účinnú a dlhotrvajúcu ochranu proti škodlivému UV žiareniu, ochranný komplex fotostabilných UVA a UVB filtrov zamedzuje nepríjemnému spáleniu a predčasnému starnutiu kože. Výsledkom je teda krásne opálená a zároveň zdravá pokožka a perfektne vláčne pery.

Hydratačné, zvláčňujúce a upokojujúce účinky lieku prinášajú pokožke úľavu po náročnom letnom dni strávenom na slnku a obsah vitamínu E, D-panthenolu a Alantoínu výrazne urýchľuje jej regeneráciu. Používanie prípravku tiež spoľahlivo predchádza bolestivému podráždeniu a odlupovanie pokožky. Prípravok je vysoko vodoodolný, a teda účinný aj dlho po kúpaní.

Použitie:
Dostatočné množstvo prípravku aplikujte na pokožku 20 minút pred opaľovaním, opakujte po každom osušení či dlhom pobyte vo vode.

Výsledok:
Opálená, bronzová a zdravá pokožka
Dokonale hydratované a vláčne pery

Objem:
30 ml (krém)
3,2 ml (balzam)

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 33,2 ml

Ochranný faktor

Ochranný faktor 30 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Krém
Kód:  OPA001
Produktové číslo:  8595003100533
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12