Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DERMACOL Rapid Dry 10 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Rapid Dry 10 ml

Dermacol Rapid Dry
 

Lak na nechty vytvorí na vašom nechte slabú vrstvu, ktorá spoľahlivo zaschne behom 45 sekúnd. Nanáša sa priamo na čerstvo nanesený lak, chráni spodný lak pred poškodením a ihneď ho dokonale vytvrdí. Lak tak jedinečným spôsobom pomôže pri lakovaní nechtov a urýchli aplikáciu lakov. Podčiarkne krásu vašich nechtov a skvelým spôsobom doplní váš obľúbený lak na nechty. Zadovážte si pomocníka, s ktorým skrátite lakovanie vašich nechtov na minimum!

Krásne nechty za pár sekúnd

Všetky ženy, ktoré sa starajú o svoje nechty, bojujú často s časom. Lak musí perfektne zaschnúť, aby nedošlo k jeho poškodeniu. Ak použijete jednu malú kvapôčku tohto špeciálneho laku, bude lak na vašich nechtoch dokonale suchý v priebehu 45 sekúnd. Lak obsahuje ošetrujúce silikónové oleje, ktoré nechtom dodajú vysoký lesk. Prípravok je dermatologicky testovaný a schválený. Ušetrite čas a používajte vysušovač laku na nechty!

Zloženie:

  • Silikónové oleje - dodávajú nechtom očarujúci lesk

Použitie:
Nanášajte na čerstvo nalakované nechty pomocou malého kvapkadla, ktoré je súčasťou prípravku. Lak po jeho nanesení okamžite stvrdne.

Vlastnosti laku

  • Po nanesení do 45 sekúnd zaistí zaschnutí laku
  • Udržuje nechty pevné a krásne lesklé
  • Urýchľuje lakovanie nechtov
 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 10 ml
Kód:  DEKO050
Produktové číslo:  85953192
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07