Obnoviť stránku

DERMACOL Powder Eyebrow Shadow No.01 0,8 g

4,5 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,39 €

DERMACOL Powder Eyebrow Shadow No.01 0,8 g

Prajete si mať krásne upravené obočie? S ceruzkou na obočie Dermacol Powder Eyebrow Shadow docielite perfektne zvýraznenú linku obočia. Aplikátor v tvare kužeľa naberie správne množstvo púdrového odtieňa vo viečku a umožňuje veľmi jednoducho vykresliť presný tvar obočia. Aplikácia sa vykonáva oveľa jednoduchšie ako s klasickou ceruzkou. Líčenie vyzerá prirodzene a má dlhotrvajúci efekt. Navyše je vodoodolná a oftalmologicky testovaná. Dajte svojim očiam výraz a buďte očarujúca.

Kľúčové vlastnosti

  • Ceruzka na obočie s púdrovými odtieňmi
  • Dlhotrvajúci efekt
  • Vodoodolná
  • Prirodzený vzhľad
  • Jednoduchá aplikácia kužeľovitým aplikátorom

Odtieň: 
číslo 1

Použitie: 
nanášajte na obočie kedykoľvek podľa aktuálnej potreby

Hmotnosť: 
0,8 g

Neobsahuje parabény, lanolín, parafín, parfum a palmový olej.

 

Zloženie

Isoeicosane, Mica, Isocetyl Stearoyl Stearate, Copernicia Cerifera Cera, Ethylhexyl Palmitate, Dimethiconol Behenate, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Cetyl PEG / PPG-10/1 Dimethicone, Tocopherol, Beta-sitosterol, Silica, Skvalén, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerín, +/- CI 77492, CI 77891, CI 77499, CI 77491.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 0,8 g (0 kg)

Typ produktu

Typ produktu Púder

Vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Celodenný, Vodoodolnosť
Hmotnosť 0,8 g

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne
Isoeicosane, Mica, Isocetyl Stearoyl Stearate, Copernicia Cerifera Cera, Ethylhexyl Palmitate, Dimethiconol Behenate, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Cetyl PEG / PPG-10/1 Dimethicone, Tocopherol, Beta-sitosterol, Silica, Skvalén, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerín, +/- CI 77492, CI 77891, CI 77499, CI 77491. '>
Kód:  DEKO040
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  85958562
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14