Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DERMACOL Mega Lashes Waterproof Mascara Black 12,5 ml

4,2 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,50 €

DERMACOL Mega Lashes Waterproof Mascara Black 12,5 ml

Dermacol Mega Lashes Waterproof Mascara

Maskara Mega Lashes je určená pre super veľký objem rias a nádherne zvýraznené oči. Čierna textúra riasy perfektne zvýrazní a zachová ich nalíčenie aj po styku s vodou, vlhkom alebo slzami. Šetrné zloženie maskary oči nedráždi. Tvarovaná kefka riasy jednu po druhej predĺži, znásobí ich objem a dokonale ich rozčeše. Doprajte si maskaru, ktorá vás nesklame ani vonku v daždi alebo pri vodných radovánkach!

Krémová vodoodolná textúra maskary na báze voskov a polymérov perfektne obalí každú riasu a dodá jej dĺžku aj objem. Intenzívne čierne pigmenty dodávajú riasam výraznú farbu. Po použití maskary budú vaše riasy spevnené, predĺžené a nádherne objemné. Zaistí vám zvodný pohľad a príťažlivý vzhľad. Doprajte si krásne oči, ktoré vedia muža zviesť!

Použitie:
Nanášajte dlhými ťahmi na horné aj spodné riasy.

Parametre a špecifikácia

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Vodoodolná

Kefka

Tvar Sférická

Objem

Objem 12,5 ml

Efekt

Efekt Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO003
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  85957787
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18