Obnoviť stránku

DERMACOL Lak na nechty Mini Pastel Joy č. 05

2,5 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
1,99 €

DERMACOL Lak na nechty Mini Pastel Joy č. 05

Zakladáte si na pekne upravených nechtoch? Lak na nechty DERMACOL sa vám určite zapáči. Jeho zloženie mu prepožičiava rýchloschnúcu vlastnosť, takže ho môžete naniesť a rovno pokračovať vo svojom dni. Klasický lak na nechty, ktorého textúra je lesklý DERMACOL sa hodí na každú príležitosť, či už chcete mať krásne nechty pár dní cez leto alebo každý deň celý rok.

Hlavné vlastnosti laku na nechty DERMACOL Lak na nechty Mini Pastel Joy č. 05

  • Veľmi rýchlo schne
  • Farba laku na nechty DERMACOL je oranžová
  • Lak na nehty DERMACOL je vyrobený s objemom 5 ml

Zloženie

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Acetyl Tributyl Citrate, Aceton, Stearalkonium Hectorite, Silica Silylate, Styrene/Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, Lecitín, Polyhydroxystearic Acid, +/- CI 77891, CI 77002, CI 15850, CI 19140, CI 77120, CI 60725.

Parametre a špecifikácia

Typ laku

Typ laku Klasický

Textúra

Textúra Lesklý

Vlastnosti

Efekt Rýchloschnúci
Farba Oranžová

Objem

Objem 5 ml
Kód:  DEKO6294
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  85974494
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03