Obnoviť stránku

DERMACOL Imperial Rose s vôňou č. 02 11 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,70 €

DERMACOL Imperial Rose s vôňou č. 02 11 ml

Zakladáte si na pekne upravených nechtoch? Lak na nechty DERMACOL vám určite príde vhod. Ak sa nechcete každý deň zaoberať opravou olúpaného laku, osvedčí sa vám práve tento variant s dlhotrvajúcim efektom. Klasický lak na nechty, ktorého textúra je trblietavá DERMACOL sa osvedčí pri každej príležitosti, či už chcete mať krásne nechty na dovolenku, svadbu alebo len tak pre radosť.

Hlavné prednosti laku na nechty DERMACOL Imperial Rose s vôňou č. 02 11 ml

  • Trblietavá textúra, s ktorou urobíte zaručene parádu
  • Farba laku na nechty DERMACOL je perleťová a ružová
  • Dlhotrvajúci efekt
  • Lak na nehty DERMACOL dostanete s objemom 11 ml

Zloženie

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Calcium Aluminum Borosilicate, Acetyl Tributyl Citrate, Parfum, Silica Dimethyl Silylate, Limonene, Benzyl Alcohol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Eugenol, Cinnamyl Alcohol, Linalool, Isoeugenol, Polyhydroxystearic Acid, Stearalkonium Hectorite, Citral, +/- Ci 77891, Tin Oxide, Ci 77002, Ci 73360, Ci 60725.

Parametre a špecifikácia

Typ laku

Typ laku Klasický

Textúra

Textúra Trblietavá

Vlastnosti

Efekt Dlhotrvajúci
Farba Perleťová, Ružová

Objem

Objem 11 ml
Kód:  DEKO6930
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  85975071
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13