Obnoviť stránku

DERMACOL Collagen+ dvojfázový odličovač vodoodolného mejkapu 150 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,39 €

DERMACOL Collagen+ dvojfázový odličovač vodoodolného mejkapu 150 ml

Dvojfázový odličovač vodoodolného make-upu DERMACOL Collagen+ ponúka kombináciu olejovej a vodnej zložky, vďaka ktorým šetrne odstráni make-up nielen z tváre, ale aj z očného okolia. Prípravok je oftalmologicky testovaný a nezanecháva mastnotu. Navyše vašu pleť hydratuje, upokojuje aj osviežuje. Kolagénový dvojfázový odličovač vodeodolného make-upu DERMACOL Collagen+ dokonale odstráni dlhotrvajúci make-up a zároveň zvýši pružnosť vašej pokožky a dodá jej svieži vzhľad.

Kľúčové vlastnosti dvojfázového odličovača vodoodolného make-upu DERMACOL Collagen+

  • Účinná kombinácia olejovej a vodnej zložky
  • Šetrné odstránenie vodoodolného make-upu z tváre i očného okolia
  • Dvojfázový odličovač vodeodolného make-upu DERMACOL Collagen+ je oftalmologicky testovaný
  • Pleť hydratuje, upokojuje aj osviežuje
  • Nezanecháva mastnotu
  • DERMACOL Collagen+ zvýši pružnosť pokožky a dodá svieži vzhľad.

Ako používať:
Odličovač pred použitím pretrepte, potom ho naneste na vatový tampón a jemnými ťahmi odstráňte make-up a nečistoty. Pri odlíčení očí smerujte ťahy od obočia, cez viečko až k riasam a z vonkajšej strany od spánku až k vnútornej strane očného kútika.

Zloženie

Aqua, Isododecane, Isohexadecane, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Panthenol, Centaurea cyanus Flower Extract, Hydrolyzed Collagen, Polysorbate 20, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Tetrasodium EDTA, Lactic Acid, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Tocopherol, Tropolone, Ethylhexylglycerin, Metylparabén, Propylparabén, CI 61565.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ

Typ produktu Dvojfázový (olejový) odličovač
Kód:  KSPL4451
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595003127998
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11