Obnoviť stránku

DERMACOL Aroma Ritual Water Melon Sada II.

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Aroma Ritual Water Melon Sada II.

Doprajte si neobyčajný aromaterapeutický zážitok so sadou Dermacol Aroma Ritual Water Melon II. Sladká vôňa vodného melóna urobí z obyčajnej sprchy gurmánsky zážitok. Sada obsahuje sprchovací gél Dermacol Aroma Ritual Vodný melón 250 ml a telový peeling Dermacol Aroma Ritual Vodný melón 200 ml.

Aróma Ritual Fresh Watermelon sprchovací gél

Sprchovací gél Aroma Ritual v sebe spája harmonizujúcu vôňu vodného melóna a účinky jemnej krémovej peny. Dôkladne čistí pokožku tela od nečistôt, prebytočného kožného mazu aj odumretej kože a zanecháva ju jemnú, pružnú a nádherne prevoňanú. Tento prípravok je možné zakúpiť najmenej po dvoch a viacerých kusoch. Doprajte si príjemný zážitok z každodenného kúpeľa!

Kľúčové vlastnosti sprchovacieho gélu Dermacol Aroma Ritual Fresh Watermelon

  • Nádherne pokožku prevonia, osvieži a navodí atmosféru úplného uvoľnenia a relaxácie
  • Sprchovací gél Aroma Ritual Fresh Watermelon premení obyčajnú sprchu v aromaterapeutický zážitok
  • Sprchovací gél Dermacol Aroma Ritual je vhodný pre všetky typy pokožky


Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Glycerín, Cocamidopropyl betaine, Cocamide DEA, Parfum, Sodium chloride, PEG-40 hydrogenated castor oil, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Cucumis melo fruit water, Tocopherol, polyquaternium-7, PEG-120 metyl gluose dioleate, hydrogenated palm glycerides citrate, Citric acid, Lacticacid, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Potassium Sorbate, Sodium benzoate, CI 16035, CI 17200.

Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku a jemne napeňte. Po umytí dôkladne opláchnite.

Aróma Ritual Fresh Watermelon telový peeling

Osviežujúci telový peeling Dermacol Aroma Ritual Body Scrub Fresh Watermelon určený pre ženy od svetovej značky Dermacol s vôňou vodného melóna jemne pokožku ošetruje a zbavuje ju odumretej kože prostredníctvom kryštálikov cukru, vašu pokožku čistí, účinne hydratuje a regeneruje. Vaša pokožka bude dokonale rozjasnená, zjemnená a hydratovaná.Tento kvalitný peeling dodá vašej pokožke pružnosť a vláčnosť a je vhodný pre všetky typy pokožky. Sladká vôňa vodného melóna vašu pokožku nádherne prevonia, navodí pocit sviežosti a spokojnosti. Doprajte si odpočinok a uvoľnenie po namáhavom dni a rozmaznávajte vašu pokožku s týmto blahodárnym sviežim peelingom.

Kľúčové vlastnosti telového peelingu Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate

  • Abrazívne zrnká cukru zbavujú pokožku odumretých buniek a navracajú jej hebkosť
  • Jemne, ale dôkladne čistí pokožku tela
  • Obsiahnutý extrakt z melóna hydratuje pokožku a podporuje jej regeneráciu
  • Sladká vôňa vodného melóna zanechá vašu pokožku dokonale prevoňanú

Zloženie:
SUCROSE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM LAURETH SULFATE, AQUA, SILICA, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, PARFUM, CUCUMIS MELO FRUIT WATER, COCAMIDOPROPYL BETAINE, CITRIC ACID, BENZOPHENONE-4, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, CI 16035.

Použitie:
Naneste peeling podľa potreby na pokožku, krúživými pohybmi starostlivo vmasírujte, potom pokožku dôkladne opláchnite vodou.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 450 ml

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Sprchový gél, Telový peeling
Kód:  VBAL7802
Produktové číslo:  8595003119153
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08