Obnoviť stránku

DERMACOL Aroma Ritual Summer Shower Gel 250 ml

4,8 142 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Aroma Ritual Summer Shower Gel 250 ml

Letný sprchový gél pre ženy Dermacol Aroma Ritual Summer Shower Gel s vôňou marhule a žltého melónu s objemom 250 ml jemne pokožku umýva a zbavuje ju všetkých nečistôt a prebytočného kožného mazu. Zanecháva ju zamatovo hebkú, jemnú a vláčnu. Sladká vôňa letného ovocia unavenú pokožku tela osvieži, nádherne prevonia a zároveň povzbudí aj myseľ. Po kúpeli sa budete cítiť sviežo, získate príjemný pocit uvoľnenia a príliv novej energie. Rozmaznávajte svoju pokožku luxusnou starostlivosťou a užite si relaxačné sprchovanie so sprchovacím gélom Dermacol Aroma Ritual Summer.
Aktívne látky:
Sladká vôňa marhule a melóna povzbudzuje telo i dušu a navodzuje pocit harmónie. Pokožku nádherne osvieži, uvoľní a prevonia.
Účinky:
Výsledkom aplikácie sprchového gélu je hodvábne jemná a vláčna pokožka, dokonale čistá a svieža, prevoňaná príjemnou ovocnou vôňou.
Použitie:
Sprchový gél naneste pri umývaní na pokožku, krúživými pohybmi nechajte speniť a potom dôkladne opláchnite vodou.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.
Zloženie:
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDE DEA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM, POLYQUATERNIUM-7, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, LACTIC ACID, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, CI 47005, CI 16035.

Parametre a špecifikácia

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Objem

Objem 250 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Hydratačný
Špecifikácia Netoxické
Rad Melónový

Problémy

Problémy Na suchú pokožku

Ocenenie

Ocenenia Bez ocenení
Kód:  SG411
Produktové číslo:  8590031108940
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14