Obnoviť stránku

DERMACOL Aroma Ritual Shower Gel Mandarine Sorbet 250 ml

4,8 139 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 2,29 €/ks
Pri kúpe 2 ks 2,10 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 1,90 €/ks

DERMACOL Aroma Ritual Shower Gel Mandarine Sorbet 250 ml

Povznášajúci sprchový gél Dermacol Aroma Ritual Shower Gel Mandarine Sorbet určený pre ženy s opojnou vôňou mandarínkového sorbetu šetrne zbaví pokožku tela všetkých nečistôt, odumretých kožných buniek a nadbytočného mazu. Jemná pena gélu zanechá vašu pokožku dokonale čistú, hodvábne vláčnu a sladko voňajúcu. Po uvoľňujúcom kúpeli bude pokožka príjemne oživená, zamatovo hebká a jemná, efektívne hydratovaná. S týmto osviežujúcim sprchovým gélom sa stane váš každodenný kúpeľ dokonalým zmyselným zážitkom.
Kvalitný sprchový gél s mandarínkovým olejom rozmazná vaše zmysly, dodá pokožke povznášajúci účinok a pocit úplného uvoľnenia. Sladká vôňa mandarínky vašu pokožku krásne prevonia, navodí pocit sviežosti a spokojnosti. Doprajte si relaxáciu po namáhavom dni a rozmaznávajte vašu pokožku s týmto blahodarným sprchovým gélom. Prípravok bol dermatologicky testovaný a je vhodný pre všetky typy pokožky.

Aktívne látky:
Obsiahnutý mandarínkový olej jemne pokožku ošetrí a zanechá ju sviežu a príjemne uvoľnenú.

Účinky:
Výsledkom používania gélu je hodvábne jemná a hebká pokožka, dokonale čistá a vláčna, sladko prevoňaná.
Použitie:
Sprchový gél aplikujte pri umývaní na pokožku tela, krúživými pohybmi nechajte speniť a potom dôkladne opláchnite vodou.

Typ pokožky:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml
Kód:  SG060
Produktové číslo:  8590031097763
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08