Obnoviť stránku

DERMACOL Aroma Ritual Shower Gel Belgian Chocolate 250 ml

4,8 137 hodnotení
2,59 €

DERMACOL Aroma Ritual Shower Gel Belgian Chocolate 250 ml

Dermacol Aroma Ritual Shower Gel Belgian Chocolate

Sprchový gél Aroma Ritual v sebe spája harmonizujúcu vôňu belgickej čokolády a účinky jemnej krémovej peny. Dôkladne čistí pokožku tela od nečistôt, prebytočného kožného mazu aj odumretej kože a zanecháva ju jemnú, pružnú a nádherne prevoňanú. Doprajte si príjemný zážitok z každodenného kúpeľa!

Sprchový gél pokožku spoľahlivo čistí a dodáva jej hydratáciu aj potrebné živiny. Posilňuje jej obranyschopnosť a chráni pokožku pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Harmonizujúca aróma belgickej čokolády povzbudí telo aj zmysly a premení sprchovanie na nevšedný zážitok. Príjemne vás naladí do nového dňa alebo na nočný odpočinok. Užívajte si príjemné relaxačné sprchovanie s očarujúcou vôňou!
Aktívne látky:

  • Vôňa belgickej čokolády - nádherne pokožku prevonia, osvieži a navodí atmosféru úplného uvoľnenia a relaxácie.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.
Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku a jemne napeňte. Po umytí dôkladne opláchnite.
Objem: 250 ml


Zloženie

Aqua, Sodium laureth sulfate, Glycerín, Cocamide dea, cocamidopropyl betaine, sodium chloride, Citrus aurantium dulcis olej, POlyquaternium-7, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Citric acid, Tocopherol, Hydrogenated palm glycerides citrate, Lactic acid, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, CI 15985, Limonene, Linalool, Parfum

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Čistiaci, Hydratačný, Uvoľňujúci, Uvoľňujúci svaly, Upokojujúci
Špecifikácia Dermo

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy
Kód:  SG043
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595003938600
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04