Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DERMACOL Aroma Ritual Body Scrub Rhubarb and Strawberry 200 g

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Aroma Ritual Body Scrub Rhubarb and Strawberry 200 g

Osviežujúci telový peeling Dermacol Aroma Ritual Body Scrub Rhubarb and Strawberry určený pre ženy od svetovej značky Dermacol s vôňou rebarbory a s extraktom z jahôd jemne zbavuje pokožku odumretých kožných buniek a nečistôt prostredníctvom kryštálikov cukru, dôkladne vašu pokožku čistí a zanecháva ju dokonale vyhladenú a zregenerovanú. Tento kvalitný peeling je vhodný pre všetky typy pokožky a má blahodarný vplyv na váš organizmus. Vaša pokožka bude nádherne jemná, hebká a bude žiariť zdravým a sviežim vzhľadom. Príjemná vôňa rebarbory dodá unavenej pokožke energiu a vitalitu a naštartuje telo aj myseľ. Doprajte si tento jedinečný peeling a rozmaznávajte vašu pokožku.
Aktívne látky:
Obsiahnutý extrakt z jahôd pokožku zvláčňuje a navracia jej vitalitu. Svieža rebarborová aróma naštartuje telo aj myseľ a dodá pokožke pocit sviežosti. Kryštáliky cukru zbavia pokožku odumretých kožných buniek a zanesených pórov a pokožku nádherne vyhladia.
Účinky:
Výsledkom aplikácie peelingu je zamatovo hebká a čistá pokožka, dokonale zvláčnená a vitálna, žiariaca zdravým a mladistvým vzhľadom.

Použitie:
Peeling naneste na vlhkú pokožku raz týždenne, jemne vmasírujte a následne pokožku dôkladne opláchnite vodou.
Typ pokožky:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pokožky.
Obsah:
200 g

Kód:  TM078
Produktové číslo:  8590031096872
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04