Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

DERMACOL Aróma Moment Plummy monster 500 ml

Garancia najlepšej ceny
3,79 €

DERMACOL Aróma Moment Plummy monster 500 ml

Majú vaše deti rady vaňu plnú vody? Potom by vašej pozornosti nemala uniknúť pena do kúpeľa pre deti DERMACOL, ktorá sa postará o nevšedný zážitok. Pena do kúpeľa ponúka ako bonus zvláčňujúci účinok. V balení sa nachádza jedna fľaša peny do kúpeľa pre deti DERMACOL s objemom 500 ml. Produkt stačí dať do vody a šumivá zábava sa môže začať.

Hlavné vlastnosti peny do kúpeľa DERMACOL Aróma Moment Plummy monster 500 ml

  • Pena do kúpeľa pre deti DERMACOL premení každodennú rutinu na zábavu
  • Zvláčňujúci účinok
  • V balení je jeden kus
  • Pena do kúpeľa DERMACOL s objemom 500 ml

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, glycerín, Sodium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Citric Acid, Disodium EDTA, Benzophenone-4, Persea Gratissima Oil, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic / Capric Triglyceride, Parfum, CI 17200, CI 42090.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml

Typ prípravku

Typ prípravku Pena

Určenie

Určenie Detské

Vlastnosti

Účinok Zvláčňujúci

Počet ks v balení

Počet ks v balení 1 ks
Kód:  KSTE3137
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595003132787
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04