Obnoviť stránku

DEOX Lavatrice Lavanda e Argan 1,518 l (23 praní)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 5,89 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 5,47 €/ks

DEOX Lavatrice Lavanda e Argan 1,518 l (23 praní)

Luxusnú starostlivosť o vašu bielizeň vám dopraje tekutý prací gél s levanduľou a arganovým olejom. Obsahuje marseillské mydlo, ktoré pôsobí na škvrny a účinne ich odstraňuje aj pri nižších teplotách prania. Vhodný aj na pranie uterákov, županov, atď.
Zloženie:
voda, sodium laureth sulfate, c12-c13 ethoxylated alcohol, propylene glycol, sodium alkyl benzenesulfonate, potassium cocoate, odorzero-complex®, parfum, sodium chloride, alcohol, sodium cumene sulphonate, dietilentriamminopentametilenfosfonato sodico, citric acid, styrene/acrylates copolymer, polidimetilsilossano, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, limonene, coumarin, cellulase, methylisothiazolinone, benzisothiazolinone, trideceth-7, sodium lauryl sulfate

 

 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Univerzálna

Počet praní

Počet praní 23
Kód:  PPR083
Produktové číslo:  8002295036582

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02