Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DEOFORM Disinfettante 1 l

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DEOFORM Disinfettante 1 l

Hľadáte univerzálny čistiaci prostriedok, po ktorého použití sa miestnosťou šíri vôňa a nie zápach dezinfekcie? Potom vyskúšajte tekutý dezinfekčný a čistiaci prostriedok bez obsahu chlóru DEOFORM Disinfettante, ktorý ponúka baktericídne aj fungicídne účinky a príjemnú vôňu. Je vhodný na použitie v domácnostiach, v zdravotníctve, v kanceláriách aj v školách. Môžete s ním účinne dezinfikovať a čistiť rôzne predmety a typy plôch, ako sú podlahy, sanitárne zariadenia, nábytok, plasty a podobne.

Kľúčové vlastnosti dezinfekcie DEOFORM Disinfettante

  • Univerzálny čistiaci a dezinfekčný prostriedok s vôňou
  • Tekutý DEOFORM Disinfettante bez obsahu chlóru
  • Baktericídne a fungicídne účinky, príjemná vôňa
  • Účinne čistí a dezinfikuje rôzne predmety a typy plôch
  • DEOFORM Disinfettante na použitie v domácnostiach, zdravotníctvo, školách a podobne

Použitie:
Na dezinfekciu a čistenie plôch a predmetov sa používa 50 g prípravku na 1 liter vody pri dobe pôsobenia 3 minúty alebo do zaschnutia. Pri značnom znečistení je možné používať aj v koncentrácii 500 g na 1 liter. Uzáver = 45 g.

Bezpečnostné upozornenie:
Uchovávajte mimo dosahu detí, pri práci používajte gumené rukavice, pri používaní prípravku nejedzte, nepite, nefajčite. Chráňte kožu a oči vhodnými ochrannými pomôckami, pri zasiahnutí očí dôkladne oplachujte vodou, pri postriekaní kože umyte mydlom a opláchnite veľkým množstvom vody. Pri náhodnom požití vypláchnite ústa, vypite väčšie množstvo tekutín, nezvracajte, rýchlo však vyhľadajte lekársku pomoc. Používajte biocídy bezpečným spôsobom. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o prípravku. Varovanie H315 Dráždi kožu. H319 Spôsobuje vážne podráždenie očí. Registrácia v SR: REG BIO/148/D/07/1/CCHLP

Zloženie:
Etándiol 10 g/100 ml, N-alkyl (C12-16) dimethylbenzylamoniumchlorid 2,5 g/100 ml, vôňa 0,2 g na 100 ml, demineralizovaná voda do 100 g, pH prípravku = 9.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Typ

Typ čističa Tekutý

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

Objem

Objem 1 l

Určenie

Určenie Univerzálne použitie

Funkcie

Funkcie Ochrana povrchov

Vlastnosti

Vlastnosti Dezinfekčné, Bez chlóru

Určenie

Určenie Univerzálny
Kód:  CIS796
Produktové číslo:  8002295001504

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08