Obnoviť stránku

Demeliss 3998

12,90 €

Demeliss 3998

Skoro denne vám k dokonalému účesu dopomáha kulma, fén alebo žehlička? Myslite teda aj na starostlivosť a výživu, ktorú vlasy po takýchto úpravách potrebujú. Presne to im ponúka prípravok Demeliss. Okrem hĺbkovej výživy a regenerácie poskytne balzam na vlasy aj spoľahlivú termoochranu. Vďaka rastlinným proteínom prirodzene posilňuje každý prameň a robí vlasy pružnejšie. Demeliss 3998 je vo forme spreja a jeho aplikácia je veľmi jednoduchá a rýchla.

Kľúčové vlastnosti vyživujúceho balzamu na vlasy Demeliss 3998, 100 ml

  • Prípravok je vhodný pre všetky typy vlasov
  • Starostlivosť Demeliss vyživuje a regeneruje
  • S obsahom rastlinných proteínov
  • Balzam na vlasy ponúka aj termoochranu
  • Vo forme spreja

Použitie:
Aplikujte na vlhké vlasy.

Zloženie

VODA/VODA, GLYCERÍN, CETEARYL ALKOHOL, PALMITAMIDOPROPY-LIRIMONIUM CHLORID, DICAPRYLYL ETHER, HYDROLYZOVANÝ PŠENIČNÝ proteín, TRITICUM VULGARE (PŠENIČNÝ) OLEJ Z KĽÚČKOV, BENZOÁT SODNÝ (BENZOÁT SODNÝ, BENZOÁT SODNÝ, BENZOÁT SODNÝ (BRASILKA, SOGRATED, PARAMSIMO) ANCE), ARGANIA SPINOS AT KERNEL OIL ( * ), LINUM USITATISSIMUM (ĽANENÝ SEMENNÝ OLEJ, ETHYLHEXYLMETHOXYCINNAMÁT, HYDROLYZOVANÝ RASTLINNÝ proteín, PANTENOL, PREPYLENÉ GLYKOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (MANDLE SLADKÁ, OVOCIE EXTRAKT, OVOCIE, MAXIMÁLNE OVOCIE, MAXIMUM) EXTRAKT Z LISTOV ENSIS (* ), KOREŇ PANAX ŽENŠEN EXTRAKT (*), KYSELINA CITROVÁ.
* zložka z ekologického poľnohospodárstva

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Typ

Typ produktu Balzam

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez alkoholu, Bez farbív, Bez parabénov, Bez sulfátov

Účinok

Účinok Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 100 ml
Kód:  DEMPR984
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3998

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06