Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dekorácie do detskej izby

Detská izbička je kráľovstvo a útočisko našich najmenších. Má sa stať ich najobľúbenejším miestom, kde sa hrajú, ale aj odpočívajú. Dekorácie do detskej izby by mali byť ako praktické, tak aj podnietiť kreativitu.

Pokračovať
Spresniť parametre
409 položiek

Dekorácie do detskej izby

Doplnky do detskej izby obohatia kráľovstvo vašich ratolestí o atraktívne doplnky, ktoré môžu plniť estetickú ale aj praktickú funkciu a vašim deťom môžu pomôcť napríklad rozvíjať svoje vedomosti. Dekorácie do detskej izby môžete vyberať z množstva kategórií a o niektorých z nich si povieme viac na nasledujúcich riadkoch.

Doplnky do detskej izby môžu mať mnoho podôb

Dizajnové doplnky do detskej izby vyberajte podľa dizajnu aj ich funkcie, ktorá častokrát presahuje iba tú estetickú.

  • Dekorácie do detskej izby na stenu zahŕňajú fotorámčeky, planéty a hviezdičky svietiace v tme, veselé samolepky či nástenky, ktoré pomôžu vašim deťom rozvíjať svoju kreativitu. Medzi závesné dekorácie do detskej izby potom patria aj originálne vešiaky alebo detské metre – rukolapné mementá toho, že vaše ratolesti rastú ako z vody.
  • Koberce a penové puzzle zaistia, že deti nenachladnú, ani keď sa budú hrať na studenej podlahe. Vďaka penovým puzzle sa potom vaši najmenší môžu učiť poznávať základné tvary, zvieratká, písmenká a čísla. Koberce potom môžu vďaka svojej potlači poslúžiť ako herná plocha pre Človeče, nehnevaj sa a ďalšie zábavné hry.
  • Hopsadlá či loptičky vaše deti udržia v pohybe. Zaobstarať im môžete napríklad antistresové loptičky, suché bazény naplnené guľôčkami, hojdacích koníkov alebo spomínané hopsadlá (v ich prípade si treba postrážiť maximálnu nosnosť).

Drevené dekorácie do detskej izby

Dekorácie do detskej izby z dreva patria medzi najkvalitnejšie a zároveň najbezpečnejšie. Neobsahujú žiadne toxické látky, sú navyše mimoriadne odolné a len tak ľahko sa nezničia. V neposlednom rade majú tieto drevené doplnky do detskej izby svoje čaro – vďaka unikátnej kresbe dreva je každá z nich originál.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16