Obnoviť stránku

DeepFresh Kozmetická maska s kolagénom 30 ml

2,18 €

DeepFresh Kozmetická maska s kolagénom 30 ml

Vaša pleť si zaslúži len to najlepšie. Dajte jej tú najlepšiu starostlivosť s maskou na pleť na tvár Deepfresh. Jej zloženie a vôňa sú prispôsobené všetkým ženám. Textilná maska na pleť Deepfresh sa dobre aplikuje a milo vás prekvapí jej príjemná štruktúra. Vďaka mimoriadnym účinkom aktívnych látok obsiahnutých v maske bude vaša pokožka ihneď rozžiarená, zdravá a bude pôsobiť mladším dojmom. Budete unesení z konečného výsledku!

Zásadné prednosti pleťovej masky DeepFresh Kozmetická maska s kolagénom 30 ml

  • Pleťová maska na tvár Deepfresh dodá vašej pleti potrebnú starostlivosť
  • Vyrobená pre ženy
  • Textilná maska na pleť je jednoduchá na použitie a jej konzistencia je príjemná
  • Účinok pleťovej masky: vyživujúci
  • Pýši sa označením: vegan
  • Objem pleťovej masky Deepfresh dosahuje 30 ml

Obdivuhodné výsledky pleťovej masky Deepfresh

Doprajte svojej pleti pravidelnú starostlivosť a nezabúdajte na aplikáciu pleťovej masky, aby ste zažili výsledky, ktoré vás nadchnú. Pleťová maska Deepfresh sa stará o potreby vašej pleti a dodáva jej hojné množstvo prospešných aktívnych zložiek. Dodáva pokožke dôležité živiny, vitamíny a antioxidanty, ktoré ju chránia pred škodlivými vplyvmi prostredia.

Doprajte svojej pleti to najlepšie

Pleťová maska Deepfresh sa stane neodmysliteľnou súčasťou vašej kozmetickej rutiny. Ak máte radi vegánsku kozmetiku, je pre vás táto maska ideálnou voľbou.

Zloženie

Aqua, Glycerin, Hydrolyzovaný kolagen, Carica Papája Fruit Extract, Propylen Glycerol, Isopentyldiol, tokoferylacetát, extrakt z listů Centella Asiatica, Glycerylglukosid, glutamát diacetát tetrasodný, hydroxyethylcelulóza, PPG-26-Buteth-26, Panthenol, Parfém, Isopropyl Alcohol, Xanthanová guma, PEG-40 hydrogenovaný ricinový olej, Ethylhexylglycerin, fenoxyethanol, Acetát sodný, Hydroxid sodný, Sorbát draselný, Kyselina citronová. Minimální trvanlivost do: uvedeno na obalu. Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Určenie

Určenie Pre ženy
Oblasť použitia Tvár

Typ

Typ Textilná

Účinok

Účinok Vyživujúci

Objem

Objem 30 ml
Aqua, Glycerin, Hydrolyzovaný kolagen, Carica Papája Fruit Extract, Propylen Glycerol, Isopentyldiol, tokoferylacetát, extrakt z listů Centella Asiatica, Glycerylglukosid, glutamát diacetát tetrasodný, hydroxyethylcelulóza, PPG-26-Buteth-26, Panthenol, Parfém, Isopropyl Alcohol, Xanthanová guma, PEG-40 hydrogenovaný ricinový olej, Ethylhexylglycerin, fenoxyethanol, Acetát sodný, Hydroxid sodný, Sorbát draselný, Kyselina citronová. Minimální trvanlivost do: uvedeno na obalu. Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. '>
Kód:  DRGaaa0712
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16