Obnoviť stránku

DeCOLOR Time Odstraňovač farby z vlasov 110 ml

1,0 1 hodnotení
5,58 €

DeCOLOR Time Odstraňovač farby z vlasov 110 ml

Odfarbovač vlasov – bez amoniaku, vhodný aj na domáce použitie, inovačný prípravok s novým šetrným zložením, obsahujúci špeciálny kondicionér, systém na trvalé odstránenie permanentnej (oxidačnej) farby z vlasov

Zloženie

Reductor: Aqua, sodium Oxymethylene Sulfoxylate, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, glycerín, Trideceth-9, Polyquaternium 10, Parfum, Disodium Edta, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone. Activator: Aqua, Cetearyl Alcohol, Phoshoric Acid, Cetrimonium Chloride, Ceteareth 25, Disodium Edta, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone. Developer: Aqua, Hydrogen Peroxide, Ceteryl Alcohol, Sodium Ceteryl Sulfate, Stearyl Alcohol, Steareth 7, Stereth 10, Glyceryl Stearete, Pentetát pentasodný, glycerín, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Stannate, Phosphoric Acid, Disodium Pyrophosphate, Sodium Benzoate.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a efekty

Doba trvania Demipermanentný
Metóda farbenia Odfarbenie či zosvetlenie
Vlastnosti a zloženie Bez amoniaku
Forma farby Tekutá
Obsah balenia Rukavice

Objem

Objem 110 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Typ

Typ produktu Farba
Kód:  COLOring46
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3800010501156

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03