Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dávkovače mydla


V kúpeľni, ale ani pri dreze alebo v sprche nesmie chýbať dávkovač mydla, ktorý vám umožní pohodlne nadávkovať mydlo priamo do dlane. Vybrať si môžete tradičnú manuálnu, ale aj z bezdotykovú, veľmi komfortnú a hygienickú verziu. Čítajte ďalej a dozviete sa, ktorý dávkovač na mydlo bude pre vaše potreby tým najlepším.

Pokračovať
Spresniť parametre
228 položiek

Dávkovače mydla

Dávkovač mydla by nemal chýbať všade tam, kde je čistota rúk na prvom mieste. Nielenže vám tento praktický pomocník uľahčí dávkovanie mydla, dávkovač na mydlo navyše vaše umývadlo udrží v čistote, zabráni kontaktu mydla s baktériami z rúk a kúpeľňa bude vďaka nemu pôsobiť usporiadaným dojmom.

Zapáčil sa vám dávkovač mydla? Nezabúdajte na dizajn

Dávkovač mydla môže okrem praktickej funkcie plniť aj estetickú, pri výbere sa preto zamerajte aj na materiál a dizajn. Dávkovače na mydlo sú k dispozícii v rôznych tvaroch, oblé či ostré hrany tu ale môžu dopĺňať rôzne ornamenty a zdobenie. Pre deti je potom pripravený dávkovač na mydlo v tvare roztomilých zvieratiek.

Nepodceňujte ani farbu

Dávkovač mydla biely je najuniverzálnejším variantom, ale v prípade, že chcete kúpeľni dodať šmrnc alebo dávkovač dokonale zladiť s jej zariadením, voľte dávkovač mydla čierny, červený či napríklad modrý.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12