Obnoviť stránku

DADA Everyday 72 ks

5 4 hodnotení
1,30 €

DADA Everyday 72 ks

Detské vlhčené obrúsky Dada patria medzi neodmysliteľné hygienické pomôcky pre vaše dieťa. Detské vlhčené obrúsky s parfumáciou vás ohromia svojou vôňou. Spadajú medzi vegánske produkty. V balení nájdete 72 kusov.

Dôležité vlastnosti detských vlhčených obrúskov DADA Everyday 72 ks

  • S pomocou vlhčených obrúskov vaše dieťatko ľahko zbavíte nečistôt
  • Typ pokožky: detská
  • Parfumácia sa stará o príjemnú vôňu
  • Vegánsky výrobok
  • Počet kusov v balení: 72

Zloženie

Aqua, Allantoin, Olus Oil, Glycerin, Chamomilla Recuttia Flower Extract, Glyceryl Oleate, Propylene Glycol, Polyglyceryl-4 Carpate, Polyglyceryl-2-Dipolyhydroxystearate, Lauryl Glucoside, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Dicaprylyl Carbonate, Phenoxyethanol, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Špecifické vlastnosti

Špecifické vlastnosti Vegánske

Typ pokožky

Typ pokožky Detská

Počet kusov

Počet kusov 72 ks

Parfumácia

Parfumovanie S parfumovaním

XXL balenie

XXL balení Nie
Aqua, Allantoin, Olus Oil, Glycerin, Chamomilla Recuttia Flower Extract, Glyceryl Oleate, Propylene Glycol, Polyglyceryl-4 Carpate, Polyglyceryl-2-Dipolyhydroxystearate, Lauryl Glucoside, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Dicaprylyl Carbonate, Phenoxyethanol, Parfum. '>
Kód:  BABY21559
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5903351727402

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13