Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Curver kôš na čistú bielizeň Knit, 40 l, krémový

5 6 hodnotení
14,90 €

Curver kôš na čistú bielizeň Knit, 40 l, krémový

Zháňate praktický a pohľadný kôš na bielizeň? Curver kôš série Knit krémovej farby bude to pravé. Je vyrobený z kvalitného ľahko umývateľného polypropylénu. Krémový Curver kôš na čistú bielizeň má praktické otvory na výplete, ktoré zaisťujú cirkuláciu vzduchu. Bielizňový kôš Curver s moderným dizajnom Knit, je inšpirovaný módnym trendom  ručných prác - háčkovania. Skvelou vlastnosťou je jeho stohovateľnosť, pri využívaní viac košov, môžu byť poukladané na seba a nezaberajú tak miesto, čo oceníte v malých priestoroch. Vďaka postranným úchytom je jednoduché kôš prenášať z miestnosti do miestnosti. Atraktívny vzhľad a mnoho farebných verzií umožňujú dať do súladu štýl koša s ostatným vybavením bytu.

Prečo kôš na čistú bielizeň Curver Knit?

  • Vyrobený z kvalitného polypropylénu
  • Cirkulácia vzduchu vďaka otvorom na výplete
  • Moderný vzhľad krémovej farby v trende  ručných prác - háčkovania
  • Stohovateľný
  • Postranné úchyty

Hmotnosť: 1,05 kg

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Podľa typu bielizne Na čistú bielizeň
Materiál Plast

Farba

Farba Béžová

Objem

Objem 40 l

Rozmery

Šírka 59,5 cm
Výška 27 cm
Hĺbka 38,5 cm
Kód:  SPTkn1925
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  03677-X64

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08