Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

CURASEPT Biosmalto Sensitive Teeth 300 ml

5 4 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI15
Kód bude uplatnený automaticky.
8,07 €
Garancia najlepšej ceny
9,49 €

CURASEPT Biosmalto Sensitive Teeth 300 ml

Chcete svojim zubom dopriať dokonalú starostlivosť? Ústna voda CURASEPT Biosmalto Sensitive Teeth 300 ml sa rozhodne stane vašou obľúbenou. Určite vám pomôže odstrániť zubný povlak a zbaví vás nepríjemného zápachu z úst. Ústna voda CURASEPT Biosmalto Sensitive Teeth 300 ml sa hodí aj pre citlivé zuby. Dokážete s ňou účinne bojovať proti zubnému kazu aj zápalu ďasien. Pri jej výrobe sa nepoužíva alkohol. Ústna voda Curasept sa dodáva vo fľaši, ktorá má objem 300 ml.

Základné prednosti ústnej vody CURASEPT Biosmalto Sensitive Teeth 300 ml

  • Ústna voda osvieži váš dych a zbaví vás zubného povlaku
  • Vo svojom zložení neobsahuje alkohol
  • Je šetrná k citlivým zubom
  • Pomáha v boji proti zubnému kazu a zápalu ďasien
  • Objem ústnej vody je 300 ml

Zloženie

Purified water, Xylitol, Fluorohydroxyapatite1*, Mg-Sr-Carbonate hydroxyapatite conjugated with Chitosan2*, Strontium acetate, Kokamidopropyl betaín, Poloxamér 407, Potassium acesulfame, Xanthan gum, Ammonium acryloyldimetyltaurate/vp copolymér, Chlorphenesin, Ethylhexylglycerín, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Sodium Monofluorphosphate, Aróma, Methylisothiazolinone, Citric acid. 1* H. A. F, 2* Bio-Active Complex

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Pre citlivé zuby, Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu

Objem

Objem 300 ml
Kód:  ZUB1613
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8056746072490

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08