Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

CURASEPT ADS Soothing 0,2%CHX s chlórbutanolom 75 ml

5 2 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI15
Kód bude uplatnený automaticky.
5,44 €
Garancia najlepšej ceny
6,40 €

CURASEPT ADS Soothing 0,2%CHX s chlórbutanolom 75 ml

Zubnú pastu spoločne s kefkou používame denne. Hľadajte takú, ktorá splní všetky vaše individuálne potreby. Pasta na zuby Curasept je vyhľadávaná ľuďmi s citlivými zubami. Jej účinné zloženie redukuje citlivosť zubov a uľavuje od ich nepríjemnej bolesti. Vyniká výbornými výsledkami v boji s paradentózou. V jej receptúre objavíte rastlinné extrakty, vitamíny a enzýmy. Vďaka jej liečivým účinkom dochádza k urýchlenému hojeniu. Podporuje zahojenie citlivých ďasien a efektívne zastavuje ich krvácanie. Objem zubnej pasty Curasept je 75 ml. Pre zdravie vašich zubov, žiarivo biely úsmev a svieži dych je najlepšie používať zubnú pastu Curasept spolu so správne zvolenou zubnou kefkou.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty CURASEPT ADS Soothing 0,2%CHX s chlórbutanolom 75 ml

  • Zubná pasta Curasept pre citlivé zuby tíši ich podráždenie
  • Poskytuje dobré výsledky v boji s paradentózou
  • Poskytuje ďasnám ochranu a predchádza ich krvácaniu
  • Zubná pasta má objem 75 ml
  • Zubná pasta Curasept prinesie svieži dych na dlhú dobu

Zloženie

Aqua, Sorbitol, hydratovaný oxid kremičitý PEG-32, Cocamidopropyl Betaine, Xylitol, Cellulose Gum, Aróma, Chlórobutanol, Ascorbic Acid, Chlórhexidín Digluconate, Metabisulfit sodný, Sodium Citrate, Titanium Dioxide (CI 77891), Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Citric Acid, CI 17200

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Proti paradentóze, Ochrana ďasien

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Kód:  ZUB1634
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8056746070236

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06