Obnoviť stránku

Curasept ADS DNA 712 0,12% zubná pasta 75 ml

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,40 €

Curasept ADS DNA 712 0,12% zubná pasta 75 ml

Aby zubná pasta priniesla vašim zubom najlepšie benefity, nájdite si pastu najlepšie vyhovujúcu vašim potrebám. Zubná pasta Curasept prislúcha k univerzálnemu typu, ktorý hravo zvládne každodennú hygienu ústnej dutiny. Zubná pasta Curasept na bielenie zubov zuby vybieli a zároveň sa stará o zdravotný stav ďasien aj o správnu silu zubnej skloviny. Pýši sa skvelými výsledkami v boji s paradentózou. Jej receptúra ​​je rozšírená o rastlinné extrakty, enzýmy a vitamíny. Vďaka jej liečivým účinkom dochádza k urýchlenému hojeniu. Uľaví vám od zápalu ďasien. Dokáže zastaviť a tiež preventívne pôsobiť proti krvácaniu ďasien. Skvele uľahčí okraji ďasien od usadenín bakteriálneho povlaku a zacelí miesto medzi zubami a ďasnami. Pre nádherne biele, zdravé zuby a svieži dych odporúčame používať pastu na zuby Curasept a k nej vhodne vybranú zubnú kefku.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty Curasept ADS DNA 712 0,12% zubná pasta 75 ml

  • Univerzálna zubná pasta Curasept je vhodná na každodennú hygienu
  • Bieliaca pasta na zuby Curasept eliminuje nevzhľadné pigmenty
  • Vyznačuje sa dobrými výsledkami v boji proti paradentóze
  • Pomáha obzvlášť pri zápaloch ďasien
  • Zubná pasta Curasept prinesie zdravé zuby a rozjasnený úsmev

Zloženie

Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Xylitol, PEG-40 Cocamidopropyl Betaine, Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Cellulose Gum, Chlorhexidine Digluconate, Ascorbic Acid, Sodium Metabisulfite, Sodium Saccharin, Hydroilized DNA/NA, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Propylene Glycol Sodium Benzoate, CI 42090.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Proti paradentóze, Protizápalová
Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Xylitol, PEG-40 Cocamidopropyl Betaine, Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Cellulose Gum, Chlorhexidine Digluconate, Ascorbic Acid, Sodium Metabisulfite, Sodium Saccharin, Hydroilized DNA/NA, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Propylene Glycol Sodium Benzoate, CI 42090. '>
Kód:  HEALaaa0288
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8056746073497

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19