Obnoviť stránku

CURAPROX CS 5460 Ultra Soft

4,9 48 hodnotení
5,09 €

CURAPROX CS 5460 Ultra Soft

Ultra mäkká kefka na zuby Curaprox CS 5460 Ultra Soft je veľmi obľúbená vďaka veľmi jemným vláknam CUREN, ktoré sa šetrne a účinne starajú o ďasná a zuby. Jeho veľkou prednosťou je čistiaca hlavica, ktorá je husto osadená až 5 460 vláknami s priemerom 0,10 mm. Tieto ohybné a rovno zastrihnuté vlákna sú k sebe tesne zviazané, fungujú ako za sucha, tak aj za vlhka. Dokonale odstránia zubný povlak a vyčistia ďasnové žliabky bez veľkého tlaku. Malá hlavička kefky prenikne aj k ťažko dostupným miestam a k okrajom ďasien a štrbín.

Hlavné prednosti

  • čistiaca hlavica s 5 460 extra jemnými vláknami CUREN
  • šetrné a hlboké čistenie
  • pevnosť a odolnosť vlákien
  • osemhranná rukoväť
  • ľahká manipulácia s kefkou
  • ideálna pre citlivé zuby

Jedinečná starostlivosť o zuby

Jemné a tenké vlákna vynikajú svojou pevnosťou, odolnosťou a dlhou životnosťou. Absorbujú šesťkrát menej vody ako vlákna nylonové. Kefka sa bude v ruke pohodlne držať vďaka osemhrannej rukoväti a sklonu hlavičky, ktoré umožňujú ľahkú manipuláciu a správne držanie kefky v uhle 45°. Ultra mäkká kefka je vhodná najmä pre citlivé zuby, svojimi unikátnymi jemnými vláknami poskytuje šetrnú a dokonalú starostlivosť o zuby s dlhodobým efektom. Kúpte si túto špičkovú kefku na zuby pre zdravý a krásny vzhľad zubov.



Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Druh

Druh kefky Klasická

Typ

Typ Manuální

Štetiny

Tvrdosť štetín Soft
Počet štetín 5 460

Vlastnosti

Vlastnosti Ergonomický tvar

Materiál

Materiál štetín CUREN
Materiál kefky Plast

Obsah balenia

Obsah balenia Krytka kefky
Kód:  ZUB177
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7612412423112
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18