Obnoviť stránku

Cupper BIO Little Dreamer 20× 1,5 g

5 1 hodnotení
Zľavnené -25 %
2,99 € 4 €

Cupper BIO Little Dreamer 20× 1,5 g

Cupper BIO Little Dreamer

20× 1,5 g

Bylinný čaj Cupper BIO Little Dreamer si najlepšie vychutnáte večer pred spaním. Je v BIO kvalite. Vyrobený je z čistých prírodných ingrediencií a uložený v 100% recyklovateľnom obale. Skvele chutí s medom.

Bylinný čaj Cupper BIO Little Dreamer obsahuje semená feniklu, Harmanček, medovku, levanduľu, citrónovú trávu, šípok aj mätu. Mäta pieporná podporuje normálne trávenie, funkciu pečene a žlčníka, zatiaľ čo harmanček normálnu funkciu dýchacieho systému, trávenie, relaxáciu a duševné zdravie. Medovka má relaxačný účinok a napomáha k spaniu, kognitívnemu a duševnému zdraviu. Súčasne pôsobí ako antioxidant. Levanduľa prispieva k normálnemu tráveniu, relaxácii a spánku.

Kľúčové vlastnosti bylinného čaju Cupper BIO Little Dreamer

  • Bylinný čaj ideálny večer pred spaním
  • Je v BIO kvalite
  • Skvele chutí s medom
  • Vyrobený je z čistých prírodných ingrediencií
  • Čaj Cupper BIO Little Dreamer je uložený v 100% recyklovateľnom obale
  • Obsahuje semená feniklu, Harmanček, medovku, levanduľu, citrónovú trávu, šípok aj mätu

Pretože nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu tak, ako to bolo možné skôr, odporúčame vám nahliadnuť do odbornej literatúry alebo na internetové stránky. Obidva zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Podmienky skladovania

Skladujte v suchu.

Pôvod / adresa výrobcu

Pôvod: -

Výrobca: Cupper
Anglicko

Zloženie

harmanček* 30%, medovka* 15 %, levanduľa* 14%, citrónová tráva*, semená feniklu*, šípok*, mäta*. *z ekologického poľnohospodárstva.

Parametre a špecifikácia

Druh a určenie

Typ Jednodruhový
Druh čaju Bylinný
Forma Vrecká
Krajina pôvodu Britský

Balenie

Hmotnosť 30 g
Kód:  CUPcj48
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5021991939648

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18