Obnoviť stránku

CREME 21 Urban Pulse - 250 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 1,99 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 1,80 €/ks

CREME 21 Urban Pulse - 250 ml

Creme 21 Urban Pulse

Sprchový gél Urban Pulse je určený na umývanie tela a vlasov mužov. Výrazná moderná vôňa a jemné zloženie gélu udržuje pokožku hodvábne jemnú a dostatočne hydratovanú veľmi dlhú dobu. Špeciálny hydro komplex chráni pokožku pred vysúšaním a zachováva pH pokožky neutrálne. Gél je možné zakúpiť minimálne v dvoch a viacerých kusoch. Použite sprchový gél s krásnou vôňou ako perfektný štart pre úžasné mestské dobrodružstvo!

Bohaté krémové zloženie gélu bude vašu pokožku príjemne hýčkať a do hĺbky hydratovať. Prípravok je dermatologicky testovaný a schválený. Neobsahuje parabény a má vyvážené pH. Zanecháva pokožku jemnú, vláčnu a sviežu. Výrazná svieža vôňa vás bude príjemne sprevádzať ešte dlho po sprchovaní. Použite sprchový gél s modernou pulzujúcou vôňou!

Typ pokožky:
Pre všetky typy mužskej pokožky.

Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku a jemne napeňte. Po umytí dôkladne opláchnite.

Upozornenie:
Prípravok je možné zakúpiť minimálne v dvoch a viacerých kusoch.

Objem:
250 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový gél
Kód:  DKO065
Produktové číslo:  4260046672005

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19