Obnoviť stránku

CREME 21 Študent súprava

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CREME 21 Študent súprava

Creme 21 Študent sada Creme 21 Urban Pulse

Súprava obsahuje dámsky sprchový gél s opojnou vôňou ružového šampanského a pánsky sprchový gél s modernou pulzujúcou vôňou. Táto súprava poteší všetky páry, ktoré vyznávajú originálne a nezameniteľné vône. Doprajte si sprchové gély, ktoré z vášho kúpeľa urobia nevšedný relaxačný zážitok!

Sprchový gél Creme 21 Urban Pulse (250 ml)
Je určený na umývanie tela a vlasov mužov. Výrazná moderná vôňa a jemné zloženie gélu udržuje pokožku hodvábne jemnú a dostatočne hydratovanú po veľmi dlhú dobu. Špeciálny hydro komplex chráni pokožku pred vysúšaním a zachováva jej pH neutrálne. Použite sprchový gél s krásnou vôňou ako perfektný začiatok úžasných mestských dobrodružstiev!

Bohaté krémové zloženie gélu vašu pokožku bude príjemne rozmaznávať a do hĺbky hydratovať. Prípravok je dermatologicky testovaný a schválený. Neobsahuje parabény a má vyvážené pH. Zanecháva pokožku jemnú, vláčnu a sviežu. Výrazná svieža vôňa vás bude príjemne sprevádzať ešte dlho po sprchovaní. Použite sprchový gél s modernou pulzujúcou vôňou!

Typ pokožky:
Pre všetky typy mužskej pokožky.

Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku a jemne napeňte. Po umytí dôkladne opláchnite.

Sprchový gél Creme 21 Ružové šampanské (250 ml)
Je určený na umývanie celého tela dievčat a žien. Jeho jemné zloženie udržuje pokožku hodvábne jemnú a dostatočne hydratovanú po veľmi dlhú dobu. Špeciálny hydro komplex chráni pokožku pred vysúšaním a zachováva pH pokožky neutrálne. Gél poteší najmä dievčatá a ženy, ktoré si vždy želali zažiť zmyselný kúpeľ v šampanskom. Doprajte si jemný sprchový gél s opojnou vôňou ružového šampanského!

Bohaté krémové zloženie gélu vašu pokožku bude príjemne rozmaznávať a do hĺbky hydratovať. Prípravok je dermatologicky testovaný a schválený. Zanecháva pokožku jemnú, vláčnu a sviežu. Jemná vôňa ružového šampanského vás bude príjemne sprevádzať ešte dlho po sprchovaní. Zahaľte sa do jemnosti a sviežej zmyselne ladenej vôni!

Typ pokožky:
Pre všetky typy ženskej pokožky.

Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku a jemne napeňte. Po umytí dôkladne opláchnite.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový gél
Kód:  DK0065s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19