Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Crazy ColourVUE (2 šošovky) farba: Sky Blue

4,4 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Crazy ColourVUE (2 šošovky) farba: Sky Blue

MaxVUE Vision je renomovaný výrobca najmä farebných kontaktných šošoviek. Svojou ponukou sa snaží pokryť predstavy každého klienta a dopriať mu tak vysnívaný vzhľad. Šošovky MaxVUE väčšinou zakrývajú celú dúhovku oka a tiež jej pre lepší efekt opticky zväčšujú. Z niekoľkých produktových radov si vyberie naozaj každý. Nechýba ani také špeciality, ako šošovky žiariace pri UV osvetlení alebo šošovky s tematickými a vtipnými motívmi. Výrobca však ponúka tiež veľmi kvalitné očné kvapky.

Vďaka originálnym a tematickým motívom hydrogélových kontaktných šošoviek Crazy ColourVUE sa z vás stane hviezda každej párty. Táto edícia farebných šošoviek je naozaj unikátny a ponúka možnosť naozaj vyjadriť vašu individualitu a štýl. Vyberte si z našej ponuky a premeňte svoje oči na nepoznanie.

Crazy ColourVUE sú navrhnuté tak, aby prekryli aj veľmi tmavé odtiene prirodzenej farby dúhovky. Sú určené k občasnému i každodennému používaniu. V noci je potreba šošovky uchovávať vv puzdre zaliate roztokom. Za hlavu tiež môžete hodiť obavy, že dôjde ku kontaktu farbiva s citlivou očné dúhovkou - farbivo je v prípade týchto šošoviek spoľahlivo uzavreté vo vnútorných vrstvách šošovky.

Tieto kontaktné šošovky je nutné vymieňať raz za 90 dní. V prípade, že šošovky ponecháte uložené v puzdre dlhšie ako 7 dní, je potrebné pred použitím urobiť dôkladnú dezinfekciu a nechať šošovky odležať novom roztoku minimálne 4 hodiny.

Upozornenie: Výsledný efekt do istej miery ovplyvňuje aj prirodzená farba dúhovky oka a tiež svetelné podmienky.

Parametre a špecifikácia

Typ šošovky

Typ Nedioptrické

Dioptrie a zakrivenie

Doba nosenia

Doba nosenia Rok

Priemer

Priemer 14 mm

Vlastnosti

Obsah vody 45 %
Materiál Hydrogél Terpolymér

Farba

Farba Modrá

Počet kusov v balení

Počet kusov v balení 2 ks

Podľa radu

Podľa radu ColourVue

Obmedzenie veku

Obmedzenie veku Tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov

Farebné šošovky

Kód:  CLEC718
Produktové číslo:  9555644810610

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13