Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

COSMOS - Náplasť na pľuzgiere mix (8 ks)

5 4 hodnotení
Cenová bomba
4,69 € Ušetríte 0,80 €

COSMOS - Náplasť na pľuzgiere mix (8 ks)

Náplasť so špeciálnym hydrokoloidným vankúšikom, ktorý tlmí bolesť a zmierňuje tlak pľuzgierov. Hydrokoloidný hydrogélový vankúšik zaisťuje tzv. vlhké hojenie, kedy tento materiál reaguje so sekrétom z rany a vytvára vlhký ochranný gél. Vďaka nemunevzniká chrasta a náplasť sa nelepí k odreninám. Navyše do rany neprenikajú baktérie.

Vlhké hojenie predstavuje najmodernejšiu metódu hojenia rán, lepšie a rýchlejšie hojenie kožných buniek vo vlhkom prostredí potvrdzujú vedecké štúdie.Náplasť zachováva na rane vlhké prostredie a zároveň umožňuje odvod potu. Je vodoodolná a zároveň priedušná. Je priehľadná, takže budete môcť neustále kontrolovať inkriminované miesto bez nutnosti odkrývania náplasti.Vďaka špeciálnemu tvaru sa prispôsobí miestu lepenia.

Vlastnosti:

  • Tlmí bolesť a zmierňuje tlak pľuzgierov
  • Hydrokoloidný vankúšik na vlhké hojenie
  • Najmodernejšia metóda hojenia rán potvrdená vedeckými štúdiami
  • Hydrokoloidný materiál reaguje so sekrétom rany
  • Vytvára vlhký gél, ktorý urýchľuje hojenie
  • Pôsobí ako "druhá pokožka"
  • Priehľadný materiál
  • Tvarom sa prispôsobí miestu lepenia

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Balenie

Balenie Po kusoch
Počet kusov 8 ks

Typ

Typ Náplasť

Vlastnosti

Vlastnosti Gélová
Motív Bez motívu
Kód:  NAPL018
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4049500673228
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03