Obnoviť stránku

COREGA Whitening Na čistenie zubných náhrad 3× 30 ks

4,8 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

COREGA Whitening Na čistenie zubných náhrad 3× 30 ks

Doprajte svojej zubnej náhrade špičkové vyčistenie s čistiacimi tabletami COREGA Whitening na čistenie zubných náhrad. Tablety COREGA ničia 10× viac škodlivých baktérií ako bežná zubná pasta, zároveň odstraňujú povlak a zvyšky jedla z protézy. Vďaka zloženiu zubnú protézu nepoškriabu a podporia pôvodnú belosť náhrady. Balenie COREGA Whitening na čistenie zubných náhrad obsahuje 30 tabliet.

Kľúčové vlastnosti čistiacich tabliet COREGA Whitening na čistenie zubných náhrad

  • Chránia zubnú náhradu pred poškriabaním
  • Tablety COREGA Whitening na čistenie zubných náhrad ničia 10× viac baktérií, ktoré stoja za nepríjemným zápachom z úst
  • Odstraňujú povlak a zvyšky jedla z náhrad
  • Čistiace tablety COREGA Whitening obnovujú pôvodnú belosť zubnej náhrady
  • V balení je 30 tablet

Použitie:
Vložte tabletu do takého množstva teplej vody, ktoré bude stačiť na ponorenie celej zubnej náhrady. Vo vode nechajte náhradu ponorenú 3 – 5 minút a následne ju dočistite mäkkou zubnou kefkou a dôkladne opláchnite pod tečúcou vodou. Použitý roztok vylejte.

Zloženie:
Sodium bicarbonate, citric acid, potassium caroate (potassium monopersulfate), sodium carbonate peroxide, sodium carbonate, taed, sodium benzoate, peg-180, sodium lauryl sulfoacetate, aroma, pvp/va copolymer, ci 42090, ci 73015.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Druh starostlivosti

Druh starostlivosti o zubnú náhradu Čistenie
Kód:  ZUB1446
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8596149005805

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18