Obnoviť stránku

Concord Autosedačka TRANSFORMER T 15-36 kg - ALMOND BEIGE 2015

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concord Autosedačka TRANSFORMER T 15-36 kg - ALMOND BEIGE 2015

Detská autosedačka Concord Transformer T v farbe Almond Beige 2015 ponúka všetko, čo môžete od kvalitnej sedačky vyššieho štandardu očakávať. Hlavnou prioritou sedačky je samozrejme bezpečnosť, čomu zodpovedá trojbodový bezpečnostný pás a zároveň variabilita. Vďaka nej sedačku môžete využívať pre deti od 15 - 36 kg, čo vekovo znamená od 3 po 12 rokov.

Hovoríte si, ako je to možné? Môže za to špeciálny VARIOSIZE systém, ktorý umožní variabilne upraviť výšku opierky hlavy a výšku a šírku ramenných chráničov stlačením tlačidla (s využitím pneumatické podpory).

Hlavné prednosti

  • Má bezpečnostný test ADAC
  • Môžete ju použiť až do 12 rokov dieťaťa
  • Veľká variabilita nastavenia
  • Bezpečné uchytenie sedačky v aute
  • Trojvrstvová ochrana proti bočnému nárazu
  • Pohodlná, vzdušná a odolná

Vysoká bezpečnosť

Autosedačka vyhrala v júni 2010 test organizovaný organizáciou Stiftung Warentest, v ktorom bolo vyskúšané celkom 18 autosedačiek. Skvele si viedla aj v testoch autoklubov - napríklad nemecký ADAC, rakúsky ÖAMTC či švajčiarsky TCS. Testy samozrejme neprebiehajú len v nemecky hovoriacich krajinách, autosedačka dobre vyšla aj z testovania nórskej Forbrukerradet.

Komfort a vzdušnosť

Ergonomicky tvarovaná dvojstenná škrupinová sedačka je potiahnutá mäkkým a komfortným čalúnením. Poťah autosedačky má vlastnosti konceptu Trizone, tzn. ponúka v závislosti na situácii pohodlie, vzdušnosť i odolnosť. Pomocou systému TWINFIX sedačku v aute dobre upevníte k čomu slúži špeciálne úchytky isofix.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Béžová, Biela

Vlastnosti

Možnosť nastavenia Polohy opierok rúk
Kód:  AVEAS009
Produktové číslo:  TFM0964T

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08