Obnoviť stránku

COLOR WOW Color Security Shampoo 250 ml

Garancia najlepšej ceny
20,90 €

COLOR WOW Color Security Shampoo 250 ml

Je vaším prianím mať krásne a zdravé vlasy? Potom iste oceníte šampón Color Wow s objemom 250 ml. Strieborný šampón poslúži všetkým blondínkam, ktoré milujú chladný tón blond farby. Tento šampón nie je náhrada bežného umývania vlasov, stará sa iba o odstránenie žltej farby. COLOR WOW Color Security Shampoo 250 ml sa najviac hodí na farbené vlasy. Je špeciálne vyvinutý pre ženy a pre mužov. Ak vám vyhovuje tekutý (klasický) šampón, iste budete s týmto druhom spokojní. Tento šampón radíme medzi hĺbkovo čistiace.

Základné vlastnosti šampónu COLOR WOW Color Security Shampoo 250 ml

  • Vďaka tomuto šampónu sa vaše vlasy stanú zdravými a krásnymi
  • Strieborný šampón sa postará o chladný blond odtieň vašich vlasov
  • Šampón Color Wow má objem 250 ml
  • Typ vlasov: farbené
  • Šampón pre ženy aj mužov
  • Pomáha s hĺbkovým čistením
  • Typ COLOR WOW Color Security Shampoo 250 ml: tekutý (klasický)

Zloženie

Aqua (Water), Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Glycerin, Phenoxyethanol, Disodium 2-Sulfolaurate, Fragrance/Parfum, Sodium Cocoyl Glycinate, Sodium PCA , PEG-150 Distearate, Propylene glycol , Polyquaternium-22, Chlorphenesin, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Benzoic Acid, Disodium EDTA, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Hydrolyzed Wheat Starch, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Keratin, Potassium Benzoate, Butylene glycol , Tocopheryl Acetate, Potassium Sorbate,BHA, Citronellol, Linalool, Hexyl Cinnamal

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Hĺbkové čistenie

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 250 ml

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL6939
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060150185106

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08