Obnoviť stránku

COLLISTAR Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting 30 ml

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

COLLISTAR Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting 30 ml

Pleťové sérum Collistar Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting je koncentrovaný kozmetický prípravok, ktorý je určený na ošetrenie, vyživenie a hĺbkovú hydratáciu pleti. Koncentrované látky v tej najčistejšej podobe umožňujú ženám vykonať profesionálne intenzívne ošetrenie pleti v pohodlí svojho domova. Prípravok je uložený vo flakóne s priloženým dávkovačom, ktorý vám uľahčí dávkovanie.

Príjemná textúra sa okamžite vstrebáva do pleti a zanecháva ju hladkú, jemnú a prirodzene pružnú. Stačí pár kvapiek denne a vaša pleť bude viditeľne rozjasnená a omladená. Dôležitou zložkou, ktorá zaisťuje hĺbkovú hydratáciu pleti, je kyselina hyalurónová. Vypína povrch pleti, dodáva jej vláčnosť a predchádza predčasnému starnutiu. Pri pravidelnom používaní tohto séra budú redukované vrásky, pleť bude spevnená, posilnená a krásne rozjasnená. Šetrné zloženie neobsahuje žiadne farbivá, alkohol ani parfumy. Dodajte vzpruhu vašej pleti, použite luxusné sérum Collistar!
Aktívne látky:

  • Kyselina hyalurónová – dodáva pleti intenzívnu hydratáciu, vypína povrch pleti, dodáva jej dlhodobú vlhkosť a posilňuje efekt proti vráskam.

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.
Použitie:
Nanášajte najlepšie večer na čistú a suchú pleť tváre a krku, nechajte dôkladne vstrebať. Môžete ho používať samostatne, ale ideálna kombinácia je s hydratačným krémom, ktorý sa nanáša na sérum.
Objem:
30 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Nočný
Kód:  KSPL1504
Produktové číslo:  8015150218009

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06