Obnoviť stránku

Colief Hydratačný krém pre budúce mamičky 200 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Colief Hydratačný krém pre budúce mamičky 200 ml

Mnohé nastávajúce mamičky trápia strie a suchá pokožka. Pomôžte si s hydratačným krémom pre budúce mamičky Colief, ktorý vyživuje a zvláčňuje pokožku tak v tehotenstve, ako aj po pôrode. Pomáha predchádzať vzniku strií, hydratuje, zmierňuje vysušenie. Urýchľuje obnovu pokožky po pôrode. Obsahuje vybrané prírodné ingrediencie, napríklad mandľový olej, nechtík, avokádový olej, olej z hroznových jadier, vitamín E aj provitamín B5. Aplikácia je jednoduchá a pohodlná. S krémom pre budúce mamičky Colief sa budete cítiť ako v bavlnke.

Kľúčové vlastnosti krému pre budúce mamičky Colief

  • Krém pre budúce mamičky Colief vyživuje a zvláčňuje
  • Určený pre mamičky pred pôrodom aj po pôrode
  • Predchádza vzniku strií, hydratuje, zmierňuje vysušenie
  • Urýchľuje obnovu pokožky po pôrode
  • Obsahuje mandľový olej, nechtík, avokádový olej, olej z hroznových jadier, vitamín E, provitamín B5
  • Krém Colief vyniká jednoduchou a pohodlnou aplikáciou

Zloženie:
Aqua (Water), Dimethicone, Persea Gratissima (avokádový) olej, Cetearyl Alcohol, Etylhexylstearát, Olej z hroznových semien Vitis Vinifera, Olej zo sladkých mandlí (Prunus Amygdalus Dulcis), Glycerín, Glyceryl Stearate, Oenothera biennis (Evening Primrose) Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Cetearet-20, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerín, Panthenol, Isopropyl Myristate, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Disodium EDTA, Benzyl Salicylate, Linalool, Hydroxycitronellal, Limonene, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene carboxaldehyde, Eugenol, Tocopherol, Citral, Calendula Officinalis Flower Extract.


Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ produktu

Typ produktu Krém

Účinok

Účinok Hydratácia, Výživa, Proti striám
Kód:  BABY13820
Produktové číslo:  5391510234692

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09