Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

COLGATE Total Original 3× 75 ml

4,9 9 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
6,08 €
Garancia najlepšej ceny
7,60 €

COLGATE Total Original 3× 75 ml

Zubná pasta spolu s kefkou patrí neodmysliteľne k rannej a večernej rutine. Porozhliadnite sa po takej, ktorá vyhovuje vašim požiadavkám. Zubná pasta COLGATE sa radí k univerzálnemu typu, ktorý vám pomôže pri každodennej hygiene vašich úst. Jedincom trpiacim na početné zubné kazy určite uľaví väčší obsah aminfluoridov, ktoré znižujú množenie baktérií, a tým aj kazivosť zubov. Objem zubnej pasty COLGATE je 225 ml. Mentolová príchuť vás potom bude sprevádzať aj po čistení zubov. Pre nádherne biele, zdravé zuby a svieži dych odporúčame používať pastu na zuby COLGATE spoločne so správne vybranou zubnou kefkou.

Zubná pasta COLGATE Total Original 3× 75 ml ...

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty COLGATE Total Original 3× 75 ml

  • Univerzálna zubná pasta COLGATE sa hodí na obyčajnú dennú hygienu
  • Špeciálne zloženie znižuje riziko vzniku zubného kazu
  • Pasta na zuby disponuje objemom 225 ml
  • Čistenie zubov spríjemní mentolová príchuť
  • Pasta na zuby COLGATE zaistí svieži dych po dlhú dobu

Zloženie

Glycerín, Aqua, hydratovaný oxid kremičitý Calcium Pyrophosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Arginine, Aróma, Cellulose Gum, Oxid zinočnatý, Benzyl Alcohol, Poloxamér 407, Zinc Citrate, Tetrasodium Pyrophosphate, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Phosphoric Acid, Sucralose. Contains: Sodium Fluoride Total Fluoride content: 1450 ppm

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 225 ml
Príchuť Mentolová
Kód:  ZUB1787
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590232001149
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13