Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

COLGATE Total Original 125 ml

Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
4,16 €
5,20 €

COLGATE Total Original 125 ml

Zubnú pastu spolu s kefkou nájdeme v každej kúpeľni. Zvoľte si takú, ktorá napĺňa vaše špecifické potreby. Zubná pasta COLGATE sa radí k univerzálnemu typu, ktorý zaistí bežnú hygienu vašej dutiny ústnej. Jedinci so zvýšenou tendenciou k zubným kazom určite ocenia vyšší obsah aminfluoridov, ktoré znižujú výskyt baktérií, a tým aj kazivosť zubov. Objem zubnej pasty COLGATE je 125 ml. Na zachovanie zdravého chrupu, sviežeho dychu a bielych zubov vyskúšajte pastu na zuby COLGATE a k nej vhodne zvolenú zubnú kefku.

Zubná pasta COLGATE Total Original 125 ml ...

Kľúčové prednosti zubnej pasty COLGATE Total Original 125 ml

  • Univerzálna zubná pasta COLGATE je ideálna na obyčajnú dennú hygienu
  • Ingrediencie znižujú pravdepodobnosť vzniku zubného kazu
  • Zubná pasta disponuje objemom 125 ml
  • Zubná pasta COLGATE zaistí zdravé zuby a žiarivý úsmev

Zloženie

glycerín, Aqua, hydratovaný oxid kremičitý Calcium Pyrophosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Arginine, Aróma, Cellulose Gum, Oxid zinočnatý, Benzyl Alcohol, Poloxamér 407, Zinc Citrate, Tetrasodium Pyrophosphate, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Phosphoric Acid, Sucralose. Contains: Sodium Fluoride Total Fluoride content: 1450 ppm

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 125 ml
Kód:  ZUB2037
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8714789710020
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03