Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

COLGATE Max White One Luminous 75 ml

4,7 56 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,70 €

COLGATE Max White One Luminous 75 ml

Zubná pasta Colgate Max White One Luminous obsahuje aktivátory bielenia, ktoré zo zubov odstraňujú zafarbenie a bránia tvorbe a usadzovaniu zubného kameňa. Pasta s technológiou SmartFoam čistí zuby pomocou penivých bubliniek aj na ťažko dostupných miestach. Každodenným používaním pasty môžete za týždeň dosiahnuť o jeden odtieň belšie zuby.

Kľúčové vlastnosti

  • Odstráni zafarbenie zubov
  • Zabraňuje usadzovaniu zubného kameňa
  • Čistí aj ťažko dostupné miesta
 

Zloženie

Sorbitol, Aqua, Hydrated silica PEG12, Sodium lauryl sulfate, Aróma, Xanthan gum, Kokamidopropyl betaín, Sodium fluoride, Sodium saccharin, Hydroxypropylmetylcelulóza, Mica, Mentol, Limonene, CI 77891, CI 74160. Obsahuje: Fluorid sodný 0,32% w/w (1450ppm F¯)

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Príchuť Mentolová
Kód:  ZUB117
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8714789867632
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09