Obnoviť stránku

CLINIQUE Superbalanced Makeup WN 114 Golden

CLINIQUE Superbalanced Makeup WN 114 Golden

Pri líčení vsádzate na prirodzenosť? A hľadáte make-up, ktorý na vašej pleti nevytvorí nepriedušnú masku, ktorá zvýrazní každý pór a zamaže vám golier na kabátiku? Tak doplňte svoju kozmetickú zbierku o make-up CLINIQUE Superbalanced, ktorý nadchne aj veľmi náročné ženy. Hodvábne ľahká textúra priľne k pleti ako druhá koža a jemne prekryje nedokonalosti. Pokiaľ si prajete vyššie krytie, tak môžete make up ľahko navrstviť. Je vhodný ako pre suchú pleť, tak aj pre mastnú. Mastnej pleti pomôže s redukciou prebytočného mazu, suchú naopak hydratuje a rozžaruje. Make-up CLINIQUE je navyše vodoodolný a pleť chráni pred UV žiarením. Rad Superbalanced ponúka veľké množstvo odtieňov, vyberie si tak skutočne každý.

Kľúčové vlastnosti make-upu CLINIQUE Superbalanced Makeup WN 114 Golden

  • Ľahučký make-up CLINIQUE vhodný pre všetky typy pleti
  • Zjednocuje tón pokožky
  • Kryje nedokonalosti
  • Make up CLINIQUE Superbalanced redukuje tvorbu mazu
  • Hydratuje a vyživuje
  • Ochranný faktor SPF 15
  • Odolný proti vode a nepriaznivým vplyvom
  • Bez obsahu oleja
  • Make-up CLINIQUE Superbalanced jemne pleť rozjasní a dodá zdravý vzhľad

Krytie:
Stredne silné

Použitie:
Aplikujte po použití vášho 3-krokového režimu starostlivosti o pleť. Začnite malým množstvom v strede tváre. Dobre rozotrite a podľa potreby vytvorte krytie. Odlíčte pomocou svojho obľúbeného odličovača.

Zloženie

Dimethicone, Water\Aqua\Eau, Oxid titaničitý, Etylhexyl Methoxycinnamate, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Peg-10 Dimethicone, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol, Phenyl Trimethicone, Izododekán, Izodecyl Isononanoate, Alcohol Denat., Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Dimethicone Silylate, Laminaria Saccharina Extract, Silk Powder\Serica\Púdre De Soie, Sodium Hyaluronate, Triethoxycaprylylsilane, Sorbitan Sesquioleate, Tocopheryl Acetate, Uhličitan propylénu, Polysilicon-11, Lecitín, Laureth-7, Disteardimonium hektorit, Dimethicone/Peg-10/15 Crosspolymer, Sodium Chloride, Silica, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, [+/- Mica, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77499), Zinc Oxide (Ci 77947)] < ILN42345>.

Parametre a špecifikácia

Balenie

Typ balenia Pumpička
Objem 30 ml

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Profesionálne
Typ pleti Atopická a ekzematická, Mastná, Zmiešaná, Suchá
Výdrž 24 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci, Vodoodolný, Bez parfumovania
Účinok Zjednotenie pleti, Hydratačný, Regulácia tvorby mazu

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Krycí

Odtien

Odtien Medium
Kód:  DEKO5553
Produktové číslo:  192333074695

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14