Obnoviť stránku

CLINIQUE Superbalanced Makeup CN 90 Sand

CLINIQUE Superbalanced Makeup CN 90 Sand

Pri líčení vsádzate na prirodzenosť? A hľadáte make-up, ktorý na vašej pleti nevytvorí nepriedušnú masku, ktorá zvýrazní každý pór a zašpiní vám golier na kabátiku? Tak doplňte svoju kozmetickú zbierku o make-up CLINIQUE Superbalanced, ktorý nadchne aj veľmi náročné ženy. Hodvábne ľahká textúra priľne k pleti ako druhá koža a jemne prekryje nedokonalosti. Pokiaľ si prajete vyššie krytie, tak môžete make-up ľahko navrstviť. Je vhodný ako presuchú pleť, tak aj mastnú. Mastnej pleti pomôže redukciou prebytočného mazu, suchú naopak hydratuje a rozžiaruje. Make-up CLINIQUE je naviac vodoodolný a pleť chráni pred UV žiarením. Rad Superbalanced ponúka veľké množstvo odtieňov, vyberie si tak naozaj každý.

Kľúčové vlastnosti make-upu CLINIQUE Superbalanced Makeup CN 90 Sand

  • Ľahučký make-up pre všetky typy pleti
  • Dokáže zjednotiť tón pokožky a kryť jej nedokonalosti
  • CLINIQUE Superbalanced redukuje tvorbu mazu
  • Hydratuje a vyživuje pokožku a chráni ju pred slnkom s SPF 15
  • CLINIQUE je odolný voči vode a nepriaznivým vplyvom a neobsahuje oleje
  • Make-up CLINIQUE Superbalanced jemne pleť rozjasní a zabezpečí zdravý vzhľad

Krytie:
stredne silné

Použitie:
Aplikujte po použití vášho 3-krokového režimu starostlivosti o pleť. Začnite malým množstvom v strede tváre. Dobre rozotrite a podľa potreby vytvorte krytie. Odlíčte pomocou svojho obľúbeného odličovača.

Zloženie

Makeup CLINIQUE Superbalanced:
Cyclopentasiloxane, WaterAquaEau, Butylene Glycol, Cyklohexasiloxán, Polymetylmetakrylátu METHACRYLATE, Dimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Peg / PPG-18/18 Dimethicone, Extrakt z harmančeka pravého (Matricaria recutita), Hydrolyzed Soy Protein, Tocopheryl Acetate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Coconut Acid, Isostearyl Neopentanoate, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Hexyl laurate, Lecitín, Peg-10 Dimethicone, Laureth-7, Polyglyceryl-4 Isostearate, Lauryl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer, Disteardimonium hektorit, Uhličitan propylénu, C9-15 Fluoroalcohol Phosphate, Silica, Sodium Chloride, Polyethylene, Alumina, Edta disodná, Phenoxyethanol, [+/- Mica, Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891)]

Parametre a špecifikácia

Balenie

Typ balenia Pumpička
Objem 30 ml

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Profesionálne
Typ pleti Atopická a ekzematická, Mastná, Zmiešaná, Suchá
Výdrž 24 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci, Vodoodolný, Bez parfumovania
Účinok Zjednotenie pleti, Hydratačný, Regulácia tvorby mazu

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Krycí

Odtien

Odtien Medium
Kód:  DEKO5552
Produktové číslo:  192333074640

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04