Obnoviť stránku

CLINIQUE Rinse-off Foaming Cleanser 150 ml

5 1 hodnotení
20,90 €

CLINIQUE Rinse-off Foaming Cleanser 150 ml

CLINIQUE Laboratories je jeden z najluxusnejších výrobcov a obchodníkov, vedúcich vo svete na prvých miestach v starostlivosti o pleť, vlasovej kozmetike, parfumoch a ďalších výrobkoch. Firma CLINIQUE zahájila činnosť v roku 1968. Výrobky sú založené na výskume a súvisiacich odborných posudkoch vedených dermatológmi. Boli testované proti alergiám a sú 100 % neparfumované. Kozmetické výrobky reagujú na podnety meniaceho sa podnebia, stresu a života.
Čistiaca pena Clinique Rinse-off Foaming Cleanser zbaví vašu pleť nečistôt a do hĺbky vyčistí upchaté póry. Má upokojujúce účinky vďaka rastlinným výťažkom. Vaša pokožka sa bude ihneď cítiť príjemne svieža a čistá. Obsahuje jemné čistiace látky, z ktorých sa pri aplikácii vytvorí krémovo čistiaca pena. Tá rýchlo a efektívne odstraňuje z pleti všetky nečistoty a zvyšky aj dlhotrvajúceho mejkapu.
Účinky: Rozpúšťa nečistoty. Vaša pleť bude vďaka tejto pene zjemnená.
Typ pleti: Vhodné pre všetky typy pleti vrátane problematickej.
Objem: 150 ml
Použitie: Naneste malé množstvo peny na vlhkú pleť. Jemne masírujte a potom zmyte.
Zloženie:

Water, Potassium Myristate, Glycerin, Potassium Behenate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Potassium Palmitate, Potassium Laurate, Potassium Stearate, PEG-3, Distearate, Cholestryl Hydroxystearate, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Trisodium EDTA, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Violet 2, Red 4


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna

Typ produktu

Typ produktu Pena
Typ mydla Tekuté

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KSPL0714
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  020714015459

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12