Obnoviť stránku

CLINIQUE Pep-Start Eye Cream 15 ml

5 1 hodnotení
23,90 €

CLINIQUE Pep-Start Eye Cream 15 ml

Očný krém Clinique Pep-Start Eye Cream poskytne unaveným očiam a pokožke v ich okolí okamžitú úľavu, starostlivosť a dávku potrebnej energie. Už v priebehu troch sekúnd očné okolie znateľne osvieži, rozjasní a zredukuje opuchy. Zároveň pleti dodá potrebnú dávku hydratácie a výživy, takže je vhodný aj ako báza pod make-up.

Kľúčové vlastnosti očného krému Clinique Pep-Start Eye Cream 

  • Osviežujúci a rozjasňujúci účinok
  • Zmierňuje opuchy
  • Odstraňuje známky únavy
  • Chladivý guľôčkový aplikátor
  • Oftalmologicky testované

Typ pleti:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti.
Použitie:
Aplikujte pomocou roll-on aplikátora okolo očí.
Zloženie:
Water\Aqua\Eau, Glycerin, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Squalane, Cetyl Esters, Dimethicone, Methyl Gluceth-20, Polyethylene, Glycereth-26, Polybutene, Sucrose, Magnolia Officinalis Bark Extract, Sigesbeckia Orientalis (St. Paul's Wort) Extract, Algae Extract, Molasses Extract\Saccharum Officinarum\Extrait De Melasse, Sapindus Mukurossi Fruit Extract, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Whey Protein\Lactis Protein\Proteine Du Petit-Lait, Palmitoyl Hexapeptide-12, Trifluoroacetyl Tripeptide-2, Caffeine, Phytosphingosine, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Tripeptide-1, Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure, Glycine Soja (Soybean) Protein, Caesalpinia Spinosa Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glyceryl Polymethacrylate, Sucrose Stearate, Caprylyl Glycol, PEG-8, Sodium Hyaluronate, Simethicone, Polysorbate 20, Carbomer, Sodium Hydroxide, Dextran, Hexylene glycol, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891).

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 15 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Určenie

Určenie Pre ženy

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratačný, Regeneračný, Vyhladzujúci

Typ krému

Typ Krém

Účinok

Účinok Hydratačný, Regeneračný, Proti opuchom/kruhom pod očami

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL1872
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  20714761219

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11