Obnoviť stránku

Clinique Naturally Gentle Eye Make-Up Remover 75 ml

Produkt je lokalizovaný pre SK
21,90 €

Clinique Naturally Gentle Eye Make-Up Remover 75 ml

Odličovač Clinique Naturally Gentle Eye Make-Up Remover je kozmetický prípravok, ktorý vám šetrne pomôže odstrániť vaše každodenné nalíčenie očí. Vďaka svojmu šetrnému zloženiu je tento odličovač vhodný aj pre tie najcitlivejšie oči a pre nositeľky kontaktných šošoviek. Tento prípravok odstráni aj odolný make-up, pleť nevysušuje a nedráždi. Doprajte svojim očiam kvalitnú a šetrnú starostlivosť!
Odličovač nielen dokonale čistí, ale aj revitalizuje a osviežuje očné viečka. Tento účinný odličovač vaše oči perfektne odlíči a pripraví ich tak na nočný odpočinok alebo na ďalšie líčenie. Dokonalé odlíčenie je nutné nielen pre kvalitný odpočinok očí a vašej pleti v oblasti očí, ale aj pre bezchybné následné nalíčenie. Použite jemný prípravok, aby vaše oči boli zdravé a krásne!
Typ pleti:
Pre všetky typy pleti aj pre citlivú.
Použitie:
Aplikujte na kozmetický tampón a potom jemne priložte na oči a krúživými pohybmi odlíčte. V prípade potreby opakujte rovnakým spôsobom. Pokiaľ sú vaše oči extrémne citlivé, opláchnite tvár po odlíčení vlažnou vodou.
Objem:
75 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 75 ml

Typ

Typ produktu Odličovač očí
Kód:  KSPL1203
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17