Obnoviť stránku

CLINIQUE Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate 48 ml

4,4 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
35,90 €

CLINIQUE Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate 48 ml

Koncentrovaný hydratačný prípravok CLINIQUE Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate na dokonalú hydratáciu vašej pleti. Produkt sa postará o posilnenie a rýchlu hydratáciu pokožky, ktorá bude aj po 24 hodinách stále hydratovaná na veľmi vysokej úrovni, takže dokáže lepšie bojovať proti starnutiu. Pleťové sérum s ľahkou gélovou textúrou obsahuje účinné látky na rýchlu a intenzívnu starostlivosť o pokožku tváre. Prípravok CLINIQUE je vhodný na všetky typy pleti.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra CLINIQUE Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

  • Hydratačné pleťové sérum
  • Okamžitá hydratácia pleti
  • Jemná gélová textúra
  • Odďaľuje prejavy starnutia pleti
  • Hydratačný gél CLINIQUE rozjasňuje a hydratuje pokožku
  • Je vhodný na všetky typy pleti

Zloženie:
Water\Aqua\Eau, Glycerin, Butylene Glycol, Phenyl Trimethicone, Propanediol, Sucrose, Hydroxyethyl Urea, Alteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed Rice Extract, Acetyl Glucosamine, Trehalose, Algae Extract, Caffeine, Cholesterol, Aloe Barbadensis Leaf Water, Sodium Hyaluronate, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Dextrin Palmitate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sorbitol, Sodium Polyaspartate, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Dehydroxanthan Gum, Citric Acid, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Benzophenone-4, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Hydroxide, Sodium Citrate, Disodium Edta, Bht, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Red 4 (Ci 14700), Yellow 5 (Ci 19140).

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Účinok

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci

Objem

Objem 48 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá

Doba používania

Podľa doby používania Denný
Kód:  KSPL2538
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  20714851125

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19