Obnoviť stránku

CLINIQUE For Men Broad Spectrum SPF21 Moisturizer 100 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CLINIQUE For Men Broad Spectrum SPF21 Moisturizer 100 ml

Pánska pleťová emulzia Clinique Skin Supplies For Men M protect SPF21 Daily Hydration, Protection je unikátny hydratačný fluid s dvojitým účinkom, ktorý je určený špeciálne na mužskú pleť. Táto emulzia je vhodná na všetky druhy pleti, najmä na pleť citlivú alebo pre osoby trpiace alergiami na kozmetické prípravky. Emulzia minimalizuje alergické reakcie – je hypoalergénna. Poskytuje pokožke dostatočnú hydratáciu počas celého dňa a zároveň pleť efektívne chráni pred škodlivým UV žiarením. Tento účinný kozmetický prípravok vylepšuje štruktúru pleti, pokožku upokojuje a dokonale uvoľňuje.
Pánska pleťová emulzia vhodne dopĺňa rad kozmetických výrobkov pre mužov. Tvárová časť je najviac zaťažovanou časťou pokožky tela a je teda nutné venovať jej dostatočnú starostlivosť pomocou vhodných kozmetických prípravkov. Nanáša sa na pleť ráno a večer alebo kedykoľvek počas dňa, keď vás trápi pocit suchej pleti.
Po použití tejto emulzie, ktorá sa ľahko rozotiera a rýchlo vstrebáva, bude vaša pleť hladká, jej tón bude zjednotený a bude pôsobiť mladistvým dojmom.
Typ pleti:
Na citlivú pánsku pleť.
Použitie:
Nanášajte na pleť potrebné množstvo emulzie každé ráno a večer. Krúživým pohybom jemne vmasírujte do pokožky tváre a krku. Emulziu použite aj kedykoľvek počas dňa, keď máte pocit suchej pleti.
Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Určenie

Určenie Pre mužov

Vek

Vek 35+

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ produktu

Typ produktu Pleťový krém, gél, fluid
Kód:  KSMU0100
Produktové číslo:  20714238537

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03