Obnoviť stránku

CLINIQUE For Men Anti-Age Moisturizer 100 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CLINIQUE For Men Anti-Age Moisturizer 100 ml

Pánsky pleťový krém Clinique For Men Anti-Age Moisturizer je kozmetický prípravok, ktorý spoľahlivo hydratuje, spevňuje a celkovo zlepšuje tón mužskej pleti. Muži si rovnako zaslúžia krásne hladkú a pevnú pleť bez vrások! Tento jedinečný ošetrujúci krém mužskú pleť do hĺbky hydratuje, vyživuje, zjednocuje a celkovo pleť zlepšuje. Je určený pre všetky typy zrelej mužskej pleti.

Krém dodáva pleti hydratáciu a reguluje tvorbu jemných liniek a vrások. Účinné látky obsiahnuté v tomto prípravku efektívne osviežujú, rozjasňujú a spevňujú pleť. Nanáša sa na čistú pleť každé ráno a večer. Vaša pleť bude po pravidelnom používaní zjednotená a perfektne rozjasnená, pružnejšia, jemná na dotyk a celkovo bude pôsobiť odpočinutým a mladším dojmom. Rozmaznávajte svoju pleť kozmetikou, ktorá má skvelé a dobre viditeľné výsledky!
Typ pleti:
Pre všetky typy zrelej mužskej pleti.
Použitie:
Aplikujte ráno a večer na čistú pleť a jemne vmasírujte.
Objem:
100 ml
Zloženie:
Water/Aqua/Eau, Squalane, Glycerin, Isostearyl Neopentanoate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), butylénu Glycol, PEG-100, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Polyethylene, Glyceryl Stearate, Cucumis sativus (Cucumber) Fruit Extract, Hordeum vulgare (Barley) extract, Sigesbeckia Orientals (St. Paul 's Wort) extract, Whey Protein, Caffeine, Acetyl hexapeptid-8, Sucrose, Petrolát, Sodium Polyacrylate, Acetyl Glucosamine, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol Dicaprate, Helianthus annuus (Sunflower) Seedcake, Glyceryl Polymethylacrylate, Palmityoyl Oligopepetide, Tocophereyl Acetate, Sodium hyaluronate, Dimethicone Crosspolymer-3, Hexylene Glycol, PTFE, PEG-8, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Phenoxyethanol

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Určenie

Určenie Pre mužov

Špecifikácia

Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam

Vek

Vek 35+

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ produktu

Typ produktu Pleťový krém, gél, fluid

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSMU0144
Produktové číslo:  20714612764

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03