Obnoviť stránku

CLINIQUE Even Better Make-Up SPF15 46 Golden Neutral 30 ml

5 3 hodnotení
27,90 €

CLINIQUE Even Better Make-Up SPF15 46 Golden Neutral 30 ml

Starajte sa o svoju pokožku a zostaňte krásna! Make-up CLINIQUE Even Better veľmi efektívnym spôsobom zakrýva nedokonalosti vašej pokožky, škvrny aj vrásky. Prípravok má strednú až vysokú kryciu schopnosť a je určený na všetky typy pleti. Veľkou výhodou je tiež jeho hypoalergénnosť – riziko alergickej reakcie je minimálne.

Kľúčové vlastnosti CLINIQUE Even Better

  • Zdokonaľujúci make-up, ktorý sa zároveň stará o vašu pokožku
  • Ponúka ochranu SPF15 proti škodlivým účinkom pôsobenia slnka
  • Určený na zrelú pleť náchylnú k nedokonalostiam

Použitie make-upu

Jemne nanášajte hubkou, alebo štetcom na make-up. Využiť môžete aj končeky prstov.

Zloženie

Water/Aqua/Eau, Methyl Trimethicone, Phenyl Trimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Triethylhexanoin, Dimethicone, Butylene Glycol, Titanium Dioxide, Zinc Oxide (Nano), Trimethylsiloxysilicate, Peg-10 Dimethicone, Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Extract, Betula Alba (Birch) Bark Extract, Saccharomyces Lysate Extract, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, C12-15 Alkyl Benzoate, Yeast Extract/Faex/Extrait De Levure, Glycerin, Acetyl Glucosamine, Caprylyl Methicone, Methicone, Stearic Acid, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone Crosspolymer-3, Isopropyl Titanium Triisostearate, Lecithin, Laureth-7, Tocopheryl Acetate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Dimethicone/Peg-10/15 Crosspolymer, Dipropylene Glycol, Aluminum Hydroxide, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Caprylyl Glycol, Sodium Chloride, Disodium Edta, Phenoxyethanol, [±Titanium Dioxide (Ci77891), IronOxides (Ci77491), IronOxides (Ci77492), Iron Oxides (Ci77499), Mica, Bismuth Oxychloride (Ci77163)]-.


Parametre a špecifikácia

Balenie

Typ balenia Pumpička
Objem 30 ml

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Typ pleti Zmiešaná, Suchá
Výdrž 15 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci, Vyhladzujúci, Bez parfumovania, Ochranný SPF faktor
Účinok Zjednotenie pleti, Proti pigmentovým škvrnám

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Krycí

Odtien

Odtien Medium
Kód:  DEKO3468
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  20714324759

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14