Obnoviť stránku

CLINIQUE Dramatically Different Moisturizing Lotion 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CLINIQUE Dramatically Different Moisturizing Lotion 50 ml

Pleťový krém bude prvou pomocou, keď je nevyhnutné dodať vašej pleti intenzívnu a okamžitú starostlivosť. Krém na tvár CLINIQUE sa vám bude iste hodiť, ak je vaša pleť normálna, zmiešaná a suchá. Toto balenie sa môže pochváliť objemom 50 ml. Pleťový krém je vhodný na denné aj nočné použitie.

Kľúčové parametre pleťového krému CLINIQUE Dramatically Different Moisturizing Lotion 50 ml

  • Vďaka pleťovému krému bude vaša pokožka krásna a zdravá
  • Objem pleťového krému CLINIQUE je 50 ml
  • Krém na tvár CLINIQUE výborne poslúži na pleť, ktorá je normálna, zmiešaná a suchá
  • Použitie: na deň aj noc
  • Hodí sa pre vekovú skupinu: Pre všetky vekové kategórie

Zloženie

Water\Aqua\Eau, Mineral Oil\Paraffinum Liquidum\Huile Minérale, Glycerin, Petrolatum, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Sesamum Indicum (Sesame) Oil, Urea, Lanolin Alcohol, Triethanolamine, Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Propylene Glycol Dicaprate, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Trisodium Edta, Phenoxyethanol, Yellow 6 (Ci 15985), Yellow 5 (Ci 19140), Red 33 (Ci 17200)

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Zmiešaná, Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratačný

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Typ

Typ produktu Krém
Water\Aqua\Eau, Mineral Oil\Paraffinum Liquidum\Huile Minérale, Glycerin, Petrolatum, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Sesamum Indicum (Sesame) Oil, Urea, Lanolin Alcohol, Triethanolamine, Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Propylene Glycol Dicaprate, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Trisodium Edta, Phenoxyethanol, Yellow 6 (Ci 15985), Yellow 5 (Ci 19140), Red 33 (Ci 17200) '>
Kód:  KSPL4041
Produktové číslo:  020714598938

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01