Obnoviť stránku

CLINIQUE Clarifying set 600 ml

Garancia najlepšej ceny
40,90 €

CLINIQUE Clarifying set 600 ml

Darčeková kozmetická sada CLINIQUE Clarifying set obsahuje výber luxusných produktov vhodných pre normálnu a mastnú pleť. Všetky výrobky značky CLINIQUE sú hypoalergénne, veľmi dôkladne testované a nie sú zaťažené zbytočnými chemikáliami. Súčasťou súpravy CLINIQUE Clarifying set je Clarifyng Lotion. Rozjasňujúca pleťová voda jemne zbavuje povrch pokožky devitalizovaných buniek a robí pleť sviežejšou a vitálnejšou. Po použití Clarifying Lotion pre normálnu až mastnú pokožku bude tvár jemnejšia, hladšia a žiarivejšia. Kolekciu dopĺňa Clinique Facial Soap – Face Soap – tekuté mydlo na tvár, ktoré nevysušuje pokožku, zanecháva ju čistú, sviežu, zbavenú napätia aj suchosti. Navyše aj minimalizuje povrchové šupinatenie.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy CLINIQUE Clarifying set


  • Výrobky značky CLINIQUE sú hypoalergénne a bez zbytočných chemikálií
  • Séria CLINIQUE Clarifying set je vhodná na normálnu a mastnú pleť
  • Čistiaca pleťová voda zjemňuje jemné linky a pomáha odhaliť mladistvý vzhľad
  • Clarifyng Lotion zbavuje povrch pokožky devitalizovaných buniek
  • Tekuté mydlo na tvár nevysušuje pokožku a minimalizuje povrchové šupinatenie
  • Sada kozmetiky CLINIQUE Clarifying set je zabalená v peknej darčekovej škatuľke, preto je vhodná ako milá pozornosť

Obsah súpravy:
Clarifyng Lotion 3 400 ml
Tekuté mydlo na tvár 200 ml


Zloženie

Čistiaca pleťová voda 3: VODA AQUA EAU, ALKOHOL DENAT., KYSELINA SALICYLOVÁ, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL), BUTYLEN GLYKOL, GLYCERÍN, TREHALOSE, HYALURONÁT SODNÝ, KYSELINA CITROVÁ, HYDROXID SODNÝ, HYDROHENDIONET-BENTANOHTOXID SODNÝ, BENTADIONEHTOXID, BENTAJ-BOXENHEXT FIALOVÁ 2 (CI 60730), ČERVENÁ 6 (CI 15850), ORANŽOVÁ 4 (CI 15510) [ILN37038] Tekuté mydlo na tvár pre mastnú pleť: Water Aqua Eau, Sodium Laureth Sulfate, Lauramidopropylbetaín, Coultamín- chamidopropylhydroxyd sodný Sarkosinát, Tea-Cocoyl Glutamát, Butylénglykol, Aloe Barbadensis Listová šťava, Serenoa Serrulata (Saw Palmetto) ovocný extrakt, Peg-120 metylglukóza dioleát, sacharóza, mentol, hexylénglykol, polyquaternium-27, glycerol sodná soľ Síran, edta, disodná edta, benzoan sodný, fenoxyetanol

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Mydlo, Pleťová voda

Objem

Objem 600 ml
Kód:  KSDS1877
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  192333010334

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17